Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

~XDDD
連續3日開會成為經典
冇 Tony 頭雕都要1千5百幾蚊, HT 開價真係越嚟越貴 !
回復 35# wing1123

可能連VIP 果首2日單都一齊抽籤派貨呢,咁咪拎住咩單都無用囉。
大家都係公平地等,但VIP 優先訂同有折。
回復 26# ilovetoys

係因為EB公佈左#23佐敦嘅預訂銷售方法,佢又跟住學啫,但EB講明訂同攞要核對同一vip咭加同一身份證,咁先至完善,vip先購即日又四十幾張單炒緊
我只係想要佢對手俾im用... 其餘都唔岩... 寧願等有拆件先買散件好過...
Must buy, I can't wait
對MK38 擬似ultramarine terminator興趣大D....

不過真係正如其他大大所講...POSE 唔夠POWER....
可動又唔係多...兩頭唔到岸...但又MMS價錢......
好雞肋...............{:1_201:}
對MK38 擬似ultramarine terminator興趣大D....

不過真係正如其他大大所講...POSE 唔夠POWER....
可 ...
MAX 發表於 23-4-2013 02:57 PM

隻 PPS 今次都收得呢個價, 我估隻MK38個價一定......唉~~
隻野似全可動,睇名又非全可動....都唔敢抽住
隻野似全可動,睇名又非全可動....都唔敢抽住
pere 發表於 23-4-2013 03:00 PM

因為今次只係 Over 20 points of articulations for performing various poses, 其他 MMS 係 over 30 points of articulations.
抽中左唔訂會唔會被bad list = =?
Mk35定咗呢個價,即意咪著來緊嘅mk17, mk39價錢會係pps同die cast之間,
即係mms價錢又一次推高,HT高招、高招!
pps 同有頭雕mark 7 差唔多價錢都有人覺得平左???
就算我係IM fans, 今次可以好易咁skip 了!
random派貨,真係唔洗急住去...{:1_209:}
經開果頭先去訂都未遲....:67:
實物相又比遇期好....但都伙忍忍....太多了~~:$
另抽籤抽得好(雖然我不是VIP)