Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

回復 192# 小丙1018

即係官方寫錯?因為:

溫馨提示:
- 是次《鐵甲奇俠3》1:6比例Power Pose Red Snapper珍藏人偶的所有非VIP顧客取貨次序將按隨機抽籤的形式進行,即不是按照預訂日期的先後次序來派貨。

- 如成功於網上登記取得購買此珍藏人偶資格的非VIP顧客未能於指定日期及時間親臨Toy Hunters繳付訂金,閣下可授權代購人代辦訂購手續。授權人必須出示有效授權信、登記本人的身份証明文件副本及列印確認信;Toy Hunters或會聯絡登記人核對資料

Hot Toys Limited 及 Toy Hunters保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司保留最終決定權。
回復  小丙1018

但我見"老虎”有vip放緊首日單?為何?
玩具初哥哥 發表於 24-4-2013 01:50 AM

賣家又無寫錯喎"首日vip訂單"佢真係第一日去訂…但唔係首日派貨咋嘛:34:
回復 196# 不肖生

又唔可以話佢寫錯嘅,因為佢根本冇寫Vip要抽。有灰色地帶囉!:blame:
Vip應該唔駛抽派貨!變相vip炒家既單以後會更值錢,但我又唔介意遲d玩,所以對我冇影響
講者冇心聽者有意,兩邊感覺良好就得喇,何須太在意,係唔係首日咪又係照買,唔鍾意咪唔好買囉,嘈咁多做咩,大把人買都唔憂做。
回復 166# 小丙1018

唔係喎,我昨晚訂時佢哋講 VIP 派貨係跟訂貨日派,網上訂 non VIP 就抽籤形式派,佢話 facebook 有公佈個詳情,可上 facebook 睇吓喎。{:2_303:}
幾得意既諗法,換件加低可動擺幾個post,成唔成功就唔知lu...不過無千五就應該唔會入

暫時睇,有mms就跟唔郁得既pps,無mms就出隻中間版咁真係有機會出好多隻,雖然唔會4X隻我估...

我當佢出一半都廿隻,要一套又有d mms又pps分分鐘要五皮,:(
回復  小丙1018

唔係喎,我昨晚訂時佢哋講 VIP 派貨係跟訂貨日派,網上訂 non VIP 就抽籤形式派, ...
jackkei 發表於 24-4-2013 09:40 AM

即係有人放流料?
有人又係話去訂時問咗
定係員工自己都唔知
Good job HT !  keep it up ~

:)

HT 今次個"頭"安排得好, 不過網上登記要入晒 全部ID no 都幾危險,佢地個web 已經唔止一次有木馬. :67: 最後FANS ,炒家, 都一樣會怕CUT 訂,29號去排隊搶購. 熱門item 的宿命.
先講安排
今天無論訂貨同取貨,都係為打擊炒家而設,真係要俾個讚HT! -:71:

再講隻Figure本身

套戲未上畫,HT只收到劇照同故事大綱,做figure本身有難度,但又要配合上畫前開售,所以就有此等系列出售!

至於會不會再出金屬和可動系列,就要睇戲份比重,同大家接受程度!

再說價錢
$15xx真係偏高,我相HT有留意炒價,Ironman系列出一隻炒一隻,未有一隻死貨,有得炒即有上調空間,與其被炒家賺,不如自己賺!

最後
價錢偏高,並非主角,也無收藏價值!就好像Monger一樣,放在家也覺阻住!
決定不訂!
明天睇首影,睇完再決,我相信呢隻,早買會買錯,遲買會買平!
明天睇首影,睇完再決,我相信呢隻,早買會買錯,遲買會買平!
seals 發表於 24-4-2013 01:38 PM

CHING睇完請分享各SUIT既使用情況:$

小弟IMAX買到5月6先有位:70:
佢呢隻可以換手玩又幾得意, 張之前跟MARK V 隻手換落去都好似幾好玩~~~