Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

回復 240# Rayman

IM 1&2 都好好睇, 各有特色! 電視逄播必睇... 仲買晒DVD
回復 241# BuyNgBuy

咁tony的主力甲是mk42?
咁mk17哩?
回復 242# weio_o

話就話係MK42, 但都冇mug好完整咁著晒勇戰敵人... (唔敢講太多, 怕劇透). 所有其他Armor都係老茄... 你當劇情片睇好D
啱啱打左電話去ht問vip會跟次序派貨唔係抽籤
唔該大家唔好放流料
mana 發表於 24-4-2013 04:45 PM

其實fb post都寫得好清楚,唔洗再問啦!
回復 243# BuyNgBuy

起碼係動作片 (導演話),斷估應該唔會太悶,係咪?
回復 245# Rayman

似一套 Tony 的動作片而唔係 IM lor... 其實唔悶, 但對 IM fans 黎講好失望, 頭2集好多細節回味, 今集連合情合理刺刺激激都做唔到...
睇左,呢集重點係講ironman係tony唔係件甲……
一定唔可以話唔好睇,係咪好睇就各花各眼,我比80分……
睇左,呢集重點係講ironman係tony唔係件甲……
一定唔可以話唔好睇,係咪好睇就各花各眼,我比80分……
neo.L 發表於 25-4-2013 03:38 AM

我都係比80分,真係唔係唔好睇,仲好好笑tim,但比喻我係本身想好多甲由頭打到尾就會失望lor!
如果要我比咁多集分的話
im1:100
im2:70
im3:80
復仇者:95
雖有VlP,但睇完實物無興趣訂
00001 發表於 24-4-2013 07:45 PM

我有興趣AR 大大 如果可以幫我訂嗎~:64:
我都係比80分,真係唔係唔好睇,仲好好笑tim,但比喻我係本身想好多甲由頭打到尾就會失望lor!
如果要 ...
艾倫 發表於 25-4-2013 04:07 AM

同你差唔多,但復仇我比85……
其實有睇過吓漫畫都知到m記英雄係幾多癈話同得閒會攪吓笑……

但睇完後我就放棄唔買呢隻LU{:1_203:}
我個friend睇完話想追mk1-7做workshop theme 反而唔要D新甲!他叫我睇完會明。
回復  weio_o

話就話係MK42, 但都冇mug好完整咁著晒勇戰敵人... (唔敢講太多, 怕劇透). 所有其他Armor都 ...
BuyNgBuy 發表於 24-4-2013 10:00 PM

ching你話係tony動作片,但又要當劇情片咁睇?!即有劇情ge動作片啦!
我就會當笑片睇囉!
同你差唔多,但復仇我比85……
其實有睇過吓漫畫都知到m記英雄係幾多癈話同得閒會攪&#215 ...
neo.L 發表於 25-4-2013 04:40 AM

ceo話出十幾隻,仲要pps賣dx價,睇嚟如意算盤how唔響,熱買就只可以一人訂一隻,d sale仲串咀到話佢哋d figure從來未試過可以一人訂兩隻,串到HiHi! 未試過?佢真攪笑!而家冇人訂睇佢哋係咪咁串咀!
我登記左mk35,而家就算抽中都吾訂,因為真係好浪費錢,如出mms正常size同型既甲就會入!呢隻pass啦