Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

我反而覺得呢隻幾過癮!!會入

另外想問師兄:果二條臂係唔係可以拆出來套去其他甲度咁搞鬼呀{:1_203:}
要成隻手換。。。

呢隻野望第一眼就令我諗起異形第二集果個卸貨機械人:45:
即係VIP只係平D, 吾可以首批拎??{:1_197:}

回復 184# manson98011

"係"
平D同優先訂唔洗禁多人排隊:67:

不過都好既, 唔洗咁多玩家唔高興,大家都開心{:1_208:}
回復  manson98011

"係"
平D同優先訂唔洗禁多人排隊

不過都好既, 唔洗咁多玩家唔高興,大家都開 ...
小丙1018 發表於 24-4-2013 12:53 AM

師兄!即係VIP 只係有折同優先訂,而非優先拿貨?thx
回復 185# 小丙1018

但我見"老虎”有vip放緊首日單?為何?
其實唔知呢個系列想點,定位唔清晰,PPS MK42都唔使一千,第二隻已經加價5成同MMS差唔多價錢,可動提高至接近MMS,俾人感覺係追住競爭者的product嚟打,唔知自己想點:76:
留錢訂diecast mark 17 算...
呢隻PPS覺得有點貴
不過官圖入面見到MARK VII個頭
好似唔錯的:58:
回復 186# 玩具初哥哥

係:42:
回復 187# 玩具初哥哥

因為個個VIP唔問清楚就以為首批有得攞……
1580!
IM真是曉痾金蛋:58:

ht的35外型正過pl, 但入佢不如等17.
不過, 夠了.
今次HT的訂貨安排真係抵讚, 希望之後的都用同樣方式訂貨, 抽籤拎貨無問題, 只要唔駛再排街示眾已經萬幸~~
with all ironman lineup, this will probably release 2 years later

i am not buying another 1/6 figure from HT again :42: