Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

請問VIP 係15-25 去留貨定25-30? 中英文唔同的??
kobe不是1280?點解變作1480?
kobe不是1280?點解變作1480?
雖然真係好中意,但點解非vip就唔可以預訂,咁先係人人都玩到阿嘛

依家本身定價又高,又比炒家排隊黨玩晒
又要去排通宵了~~~~點解非會員唔派籌,然後分日子攞?售完即止,即係想一日沽清~~~
回復 69# kevinchan21

但有3對AJ:74:
回復 76# riverchild

已證實25-30\4為準
回復  kevinchan21

但有3對AJ
7仔 發表於 20-4-2013 02:53 PM

七兄,除左aj11仲有邊兩隊啊?
回復 83# Anfernee615

AJ 2 同 AJ 10
想問有無師兄可以用“紅warm up suit”同我換“紅#23波衫+波褲一套“?
各取所需!:71:
LINE ID:  tonni_stark
小弟只想知到。。。

1.店舗有何現貨可供選択??(要買満成$3500、現在有没有1/4Batman現貨?)
2.成為会員後有没有期限??

有師兄知到ma???{:
2_268:}
回復 86# BatIron

(1)有咩現貨賣最好問返enterbay,但好像無batman 1:4現貨。
(2)會員期限至今年12月31日
回復 81# 7仔

師兄,有3對air gordan係咩意思?買紅23跟3對?thx
雖然我係jordan迷!但咁辛苦去排隊但又未必買到所以都唔會去了
,更加唔會益抄家
回復 87# 玩具初哥哥

THX, Ching!
會員期限至今年12月31日 >>即係会席一年都吾足!???無可能下話{:2_271:}