Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

有興趣?
goalkeeper26_ng 發表於 22-4-2013 03:04 AM

有興趣呀, pm傾?
我入左戰損T800同KOBE做會員. 其實隻T800真係好正.
DiceK 發表於 22-4-2013 11:12 AM

而家戰損仲有現貨?
我係一個從來無玩1:6既人,但今次mj忍唔住出手,好好彩有個朋友可以share一隻俾我,但我好想問市面有無warm up 果套衫賣?因我之後無入到 mj 45同白色 45......其實唔係enterbay既都ok~~
回復 135# DiceK

T800正。但batman1/4係咪已經冇哂貨呢?
頭像被屏蔽
回復  chaplin

乜都無得買,仲要買夠$3500,真係癡線
焗人買1/4........

其實$3500係要一次過,定係 ...
etsc4344 發表於 22-4-2013 10:49 AM

$3500 係一次過......:67:
而家入會$3500係無咩選擇!呢樣無嗰樣無!最終放棄了,唯有排隊買現貨:79:
ching,我都有興趣!
我幾期待1:4jordan:D
回復 143# kakalo

我有興趣,email傾,無pm function, frankyyms@gmail.com
回復 141# kkkso04010

我乖乖地去排隊好了:55:
回復 138# woofai10

其實ching你問得有D奇怪,到目前為止都只係出咗紅、白45,兩set都係連外套送。既然有人讓咗一隻畀你,咁奌解你仲要搵呢套衫可喺邊度買?你係咪話人哋會預一隻就嚟出嘅23畀你,冇追先前隻45呀?不過套衫一定有雜廠會出,而且一定會好過EB,所以你放心,因為宜家呢D「補完計劃」係已經變成一盤生意。:p
而家戰損仲有現貨?
yuenleung 發表於 22-4-2013 12:17 PM

上星期有, 我買左(好似)最後一隻. 死火, 中左EB計, 一玩1:4深似海, 隻T800BD真係正到不得了, 配件又得, 搞到無心機對住D 1:6....:63:
回復  DiceK

T800正。但batman1/4係咪已經冇哂貨呢?
BatIron 發表於 22-4-2013 12:37 PM

BATMAN我問有, 係JOKER無
回復 147# 黃金獅子座

你誤會了,只係有朋友係vip可以share一隻23號俾我,唔係45紅,白,而 我知23 jordan係無warm up shirt,所以想搵返
我係淘寶想搵雜廠出既warm up shirt,但係搵唔到,想睇下有無ching知市面已有