Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

聽說可海外訂購。
一名新手 發表於 20-4-2013 12:44 AM

Yes, 搵個海外地址訂就可以解決呢個問題。呢個問題唔難解決。
聽說可海外訂購。
一名新手 發表於 20-4-2013 12:44 AM

E边冇offical dealer:55:......有都系俾retailer, retailer卖个价同Ebay差唔多, 不过email左 enterbay, 睇下会点答. Thx CHING
Non-vip似乎又要通宵排隊鳥.......其實有冇ching前個排係新申請做左會員,買咩最抵而又夠$3500?
回復 59# wingsiu

可以在官網訂購,下星期會公佈∼∼
回復 62# wingsiu

香港的朋友注意咯,外國的朋友請在我們官方網站購買,國內朋友上我們淘寶,上海旗艦店和其他分銷渠道,下周產品發佈更多信息,繼續關註

From Bill爺
回復  wingsiu

香港的朋友注意咯,外國的朋友請在我們官方網站購買,國內朋友上我們淘寶,上海旗 ...
7仔 發表於 20-4-2013 02:45 AM

我系见到咁写, 不过见唔到website 可以register account. 冇需要整个account就可以买?
回復 66# wingsiu

唔需要的∼∼
因為用PayPal付款∼∼
唔急玩,等唔使排先去訂....
感覺上普通版貴過限量版, 又冇Warm Up Suit送, 但唔買又唔得~~~~ ><!
不過其實貴唔係太緊要, 最緊要係 QC可以做好D就好啦, 個BODY真係差左D
希望可以改善~
回復 68# hoho10120998

係囉!  之前比3魚做一年會員, 要買$3500野,唔洗下嘩, Series 1 姐, 再會有Series 2,  Series 3, Series 4, Series 5, 6, 7, 8, 9, 10.....
Non-VIP 會在6/5在門市公開發售,排餐死:72:

非vip可能要等series 2,3,4後先至少d人排隊買.
想問下有冇得好似hottoys 咁比低訂,遲d
非vip可能要等series 2,3,4後先至少d人排隊買.
想問下有冇得好似hottoys 咁比低訂,最多遲d先
6x86 發表於 20-4-2013 12:52 PM

KOBE 漫畫節時冇哂貨賣....我都係落訂...遲D拎....
回復 54# 史丹尼星人

6/5有現貨買,排隊啦一齊!
排到冇咩mood 都係隨緣 ....:o