Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [Figma] No.164「懷著少女心的死神」神槍少女- 荷莉葉特

雖然已有幾位Ching 分享過,

但為了紀念荷莉葉特是小弟第一隻開盒玩的女生Figma,

也讓小弟來分享幾張吧 ;)

如果大家有興趣看小弟的詳細報告的話,可到小弟的Blog,報告才剛於今天完成。

傳送點如下:

http://blog.yahoo.com/_JIFWQ4TQZZQVHUID6SA7ECSUZM/articles/1181792/index

多謝欣賞{:1_227:}
好圖!呢隻可動性好似幾高咁{:1_203:}
Blog裡介紹很用心和詳盡, 手繪特效的彈殼彈出非常正!
剛剛尋晚都入咗佢,先用手機影幾張 , 下次再用好小小既DSLR 影過....

心情靚飲番杯貓屎咖啡先 :096:

今日俾你睇下我經常玩既"課外活動"

就係打人仔喇~~~~
回復 2# bbq1120
可動真係超高, 應該真係用左奈亞子素體{:1_220:}
回復 3# 藍保
thank you 呀 藍保ching
如果有埋特典果2把槍就完美{:1_224:}
回復 4# goldfish0606
ching d 相唔錯呀:DD