Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 日本仔的誠信 和 舊物新買-超合金魂GX-13 超獸機神Dancouga

恭喜GAZZA兄入到好野~~~
黑色三連敗 發表於 5-4-2013 04:40 PM

近來好忙好悶啊。。。。。。沒位置開新line,就入D舊嘢來減下壓。
奸多過忠。。。。。我們接近強國被同化了。。。。。。。。。。
gazza1211 發表於 5-4-2013 05:52 PM

係.........
灰到爆
日元狂跌,抵買啊!!!
gazza1211 發表於 5-4-2013 06:02 PM

師兄是否用buyee bid ?
近來好忙好悶啊。。。。。。沒位置開新line,就入D舊嘢來減下壓。
gazza1211 發表於 5-4-2013 06:08 PM

SR合金都唔駛好多位喎~~~~{:1_214:}
我覺得呢隻係咁多隻超合金魂出得最好嘅一隻
今我都有相同經驗,之前都係yahoo 千二bid 左隻“中古全新品“賣家講已開盒,但無玩過,半信半疑就入手了,不過我無所謂,因為當時大隻嘅合金魂只欠佢,反正開黎擺,點知。。。。。。:Q。。。。。返到屋企開盒!原來盒真係開左,但入面貼紙完全未開(有入到嘅人應該知我講乜,因為係有塊紙皮癡實的)!!!!!奇蹟呀!!!!!所有件都無黃無氧化,開心到不得鳥:love:香港人,都有好嘅。。。不過少啲囉。
gx13過左十幾年都係咁正, 起碼無爆頭爆臂呢d問題, 不過都希望b記掙氣d快出個超獸2.0啦!
真可惜我的賣左∼∼:no: