Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 日本仔的誠信 和 舊物新買-超合金魂GX-13 超獸機神Dancouga

唔係潑冷水...不過二十魚香港好易係網上搵...咁遠寄來無野都話,有野都幾麻煩...其實隻野幾年前試過再版$999 ...
宇宙之王者 發表於 2-4-2013 10:11 AM

而家日元平了很多,約8算,唔洗兩魚啦,
能買只新的GX13,正常價錢,已經比食香港的炒價好很多了~:$
顏色有好大分別,得休閒Google下。
gt3ian 發表於 2-4-2013 11:26 AM

喔,了解,怪唔知價錢差咁遠
睇過日迷既網,可能相片質素,感覺不大
而且小弟日文苦手
謝謝
恭喜gazza兄又入到好物........................好正好新淨呢~:71:
據我自己了解, 中古品唔代表一定係開封品, 出左一段時間都統稱中古品的
頭像被屏蔽
超靓讶隻超獸{:1_197:}
gx 13同13r 我都有
呢隻係好物,必入,但我個隻長期擺盒個大翼都變黃:47:

當年隻野因合金少叫超膠機神,但相比現時掛羊頭賣狗肉既SR合金,佢既合金含量可以用"好多"黎形容:67:
回復 10# roystoy
個店舖叫大雄的朋友  嚴格黎講已經係盗用商標
師兄戴手套玩玩具:44:
回復 24# Chandlermok
但其實sr也有好幾款好物...高可動...同埋重手:35:
見師兄同佢地玩都帶手襪,就知你有幾愛錫D玩具啦!
呢隻我上年去日本行中古店都買左,真係中古都仲非常新淨架。
但係我想問下佢合體後個頭係咪FIX唔實架?
大開眼界..........................:71:
大雄的朋友, 很出名的. 能夠脫離他魔掌, 真是值得慶祝
一定唔會同大雄玩具買野 等佢D貨儲到發黃
其實我係YAHOO JP 試過BID 到流野,
隔山買牛, 冇得追啦.
所以都唔可以話係日本人就一定有誠信.