Toysdaily 玩具日報

查看: 6194|回復: 12

[玩具報告] 簡單報告 Figma-SP036b: Racing Miku 2011 ver Returns

這個是農曆新年前買的。忙了兩個月,現在有時間補post了。

沒什麽想comment。買她全是因為做的很detail和成身材好。去相:

謝謝觀看報告!!
回復 1# gazza1211

呢隻D細位做得幾好:58:
我第一隻初版的qc差到不堪入目,頂唔順賣左去再買過隻初版,依舊不太可接受{:1_222:}
咁多款racing miku,最鍾意就係2011年的造型,想問再版的塗裝得唔得?
靚到不得了{:1_221:},一路都好想入:love:,不過呢一隻價錢頂到3隻正價FIAMG:die:,所以無奈放棄...:help:
回復  gazza1211

呢隻D細位做得幾好
金大大 發表於 2-4-2013 03:46 PM

買這個,就是爲了對高質Figma表示敬意。
我第一隻初版的qc差到不堪入目,頂唔順賣左去再買過隻初版,依舊不太可接受
咁多款racing miku,最 ...
花少爺 發表於 2-4-2013 04:01 PM

我覺得detail位qc okay啊。你看看我最後一張圖,就是detail位的近拍。ching個一隻有什麽問題啊?Post張相來看看。
靚到不得了,一路都好想入,不過呢一隻價錢頂到3隻正價FIAMG,所以無奈放棄...
bbq1120 發表於 2-4-2013 06:47 PM

間中買一隻半隻貴D的,也是玩玩具的情趣啊{:1_208:}
我覺得detail位qc okay啊。你看看我最後一張圖,就是detail位的近拍。ching個一隻有什麽問 ...
gazza1211 發表於 2-4-2013 08:23 PM

第一隻全部失誤都好礙眼,好難叫自己接受囉{:1_222:}
第二隻就好d,只係左大腿個part銀色位都油到過哂界(蓋過了側邊既少少黑色位),還好唔太覺眼,所以收貨啦…{:1_240:}
你那個也不是很嚴重,不過,收得這個價錢,有更高的期望也無可厚非。
師兄個POST搞到我心痕痕, 請問幾銀入手?{:1_214:}
師兄個POST搞到我心痕痕, 請問幾銀入手?
darknight 發表於 3-4-2013 09:43 PM

接近8魚。買啦∼∼∼∼∼!
接近8魚。買啦∼∼∼∼∼!
gazza1211 發表於 4-4-2013 08:57 AM

where can i buy it? thx
where can i buy it? thx
felixchi 發表於 4-4-2013 11:24 AM

市面看不到了。。。。。只有去阿虎拍。