Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 23 集中討論區

我只#45係高追品, 今次兩款既頭會唔會唔同?
rilplsc06 發表於 3-4-2013 05:02 PM

應該係有鬚∼
請問會員抽幾時公佈?登記完唔記得左...:(
尋日打電話去 Sales Dept., 佢地自己都認個 instruction 係有D問題.........

所以佢地hold 起左大陸 ...
basic15 發表於 3-4-2013 01:59 PM

我見到幾個人都好似你咁既情況.... 去enterbay facebook 度問下睇下可唔可以 active 返張單la
回復 122# Toruk_Makto

9�4 下午3點
今日去拎mj紅45衫
順便睇吓有無嘢買
但老實講
真是唔知可以點在enterbay一次過買$3500嘢
自己已經有kobe, Leon 同兩隻mib
小龍同1�4嗰啲就真是無興趣
睇嚟白45真是同我無緣
今日去拎mj紅45衫
順便睇吓有無嘢買
但老實講
真是唔知可以點在enterbay一次過買$3500嘢
自己已經有kobe, Leon 同兩隻mib
小龍同1�4嗰啲就真是無興趣
睇嚟白45真是同我無緣
回復 124# 7仔

到時等各位大大嘅好消息:77:
回復 125# jonathan52982

其實如果佢俾人訂未出嘅貨會好啲。
老實講現貨始終選擇少,要買嘅一早都已經買左。
[quote]今日去拎mj紅45衫
順便睇吓有無嘢買
但老實講
真是唔知可以點在enterbay一次過買$3500&#220 ...
jonathan52982 發表於 3-4-2013 10:19 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=6847214&ptid=204781

我上星期都係....買唔落手,又落大雨...放棄!{:1_200:} 白色最多唔買...攪到紅23又話$2XXX,整整下...唔知點解無晒意欲買MJ....{:1_207:}
回復 129# 宇宙之王者

另一個問題是
就算我是但買$3500嘢做會員
但又唔保証一定抽到隻白45
最怕是錢是洗咗, mj又冇, 但多咗一乍自己唔太中意嘅嘢
回復  Toruk_Makto

9�4 下午3點
7仔 發表於 3-4-2013 08:31 PM

唔該晒7仔大!!:77:
[quote]回復  宇宙之王者

另一個問題是
就算我是但買$3500嘢做會員
但又唔保証一定抽到隻白45
最怕是 ...

係啦~又要搏抽到,如果本身係VIP就正啫,我計過,我除左KOBE會KEEP,個隻1:4 (咩都好啦~因為都係唔鐘意),就算放出去,就算肯蝕五舊左右...根本都無人要...之後MJ又話無折...點計都係得個攪字...所以放棄算了,講真,攪咁多如果炒價$3500左右可以入,我寧願炒價入!

唉  我本身是VIP  住在澳門  昨天與內子及兒子到香港一日遊  卻碰上大雨  
著內子及兒子在時代廣場等我  我一個冒雨去EB報名抽JORDAN
到EB  才猛然醒起身份證放了在內子處
抱一線希望  問問N小姐可否接受回鄉證  憑回鄉證足以確認是否我本人
答案卻令人非常失望
人家規矩已定  我也怨不了人
一來一回一個多小時  說什麼也不忍要內子及兒子再等我一倘
只好放棄
祝各位師兄好運
回復 132# 宇宙之王者

我都是甘諗
但e隻嘢千七、八就合理
如果要用炒價入
真是要有大愛了

我都是甘諗
但e隻嘢千七、八就合理
如果要用炒價入
真是要有大愛了

你唔好話白45,宜家紅23都攪到唔知入唔入,又同紅45一樣頭,之後仲有咁多,你有錢都無位啦~頭痛!