Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 23 集中討論區

Thanks, 7 仔兄。
Easy_biddings可否幫忙,謝謝。
airhang 發表於 4-4-2013 07:58 AM

我的paypal receipt時間是08:03:26Completed
地址是用加拿大地址,我相信EB根據paypal登記地址fail某d佢地認為不合格買家,
例如使用香港/大陸地址/重複豋記的買家,
你個case比較爭議性,佢地應該一見你paypal地址有Hong Kong隻字就foul咗你出來,
但係當你打去投訴時,佢地好大機會已經"吞"晒d貨比其他客,筲咗你出200外
回復 151# easy_biddings

Easy_bidding兄,真的感謝你,我很同意你的分析!明天會再試試能否爭取到一個合理的結果,再次謝謝你的幫忙。
回復  任俠

任兄真可惜,我早輪睇完你個1比4小龍POST,以經想入返隻,所以我大前日都入左會,我主 ...
t-joe 發表於 4-4-2013 01:13 AM

那也是無可奈何的~
Joe兄  你有FACEBOOK嗎?
若有請PM我你FACEBOOK的名字
我們可在那裡交流交流~
回復 153# 任俠

hahaha...我pm唔到...你係fb search Joe Lok 應該搵到我
我8點02分都冇喎! ching
有留名的大大,依家心情有冇啲興奮但又焦慮呢...?
係喎!今日下午公佈喎
{:1_198:}{:1_198:}{:1_198:} 唔中啊....!
邊度有得睇結果?

回復 159# kenso23

Facebook of Enterbay Bill!
回復 159# kenso23

Enterbay 網頁
回復 160# kamenriderV3

冇喎.....
1 of 300 終於給我抽中了!:)
回復 163# easy_biddings

Sorry, it is unclear.....where is the source?? I really cannot find it in Facebook......thank you