Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 23 集中討論區

回復 135# 宇宙之王者

原本只想儲紅23、45同白23、45
最多儲多隻黑23(如果有)
但而家甘嘅情況
要睇定啲先
我前日都入咗會, 買之前都諗好耐點買$3500, 最後都係KOBE+T800戰損,原先都諗住放T800, 但係越睇越鍾意,最後決定留,T800算係enterbay 佳作, 希望可以抽到白45啦。
[quote]回復  宇宙之王者

原本只想儲紅23、45同白23、45
最多儲多隻黑23(如果有)
但而家甘嘅情況
...
jonathan52982 發表於 3-4-2013 11:58 PM [ur

其實好多大大都咁諗...我同你一樣,想要黒23,我估都係會出...但驚佢會係超限定!:69:
算啦~白23,45本身都係發下夢有,無唔係太大問題...如果一定要揀,我想要白23多點添!因為始炵有紅45了
[quote]我前日都入咗會, 買之前都諗好耐點買$3500, 最後都係KOBE+T800戰損,原先都諗住放T800, 但 ...
wonglam214 發表於 3-4-2013 11:59 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=6847396&ptid=204781

T800個盒大到比佢嚇親,點帶入屋!? 結果放棄,而且最主要係,因為買左返去,蝕都唔易放,可能大大你本身愛玩具,對對下就對T800都有愛,但這愛可以係"焗愛",唔知你會唔會有同感,我有時自己都會咁...
我前日都入咗會, 買之前都諗好耐點買$3500, 最後都係KOBE+T800戰損,原先都諗住放T800, 但 ...
wonglam214 發表於 3-4-2013 11:59 PM

大大T800有現貨?
順其自然喇
無謂強求
有就有,冇就算
將啲錢買其他嘢玩咪一樣甘開心
真是好中意咪高追囉
7仔兄,請問你收到第一封PayPal receipt的電郵是8:0X 分呢?
我個case係我係PayPal寫咗us address 但最後個country係改唔到所以比佢抽出嚟refund, 我打電話話我個係美國地址,點解會refund,佢話係喎,會reserve 等到最後夠quota加番比我,但又話唔一定加到,到今日我打去追問,她卻說因為我唔係within頭200個,所以加唔到比我。所以我想知係唔係佢所講的原因。謝謝你。
回復 139# 宇宙之王者

都真係好大盒, 1/4我原先都唔諗, 因太大隻, 買T800都係因為要入會, 但係真心覺得正, 先決定留, 雖然個頭好似有點大..............:35:
回復 140# taikin0901

Ching 我前日去重有, 我都係打電話問咗有先去入會:35:
回復 140# taikin0901

Ching 我前日去重有, 我都係打電話問咗有先去入會:35:
回復 133# 任俠

任兄真可惜,我早輪睇完你個1比4小龍POST,以經想入返隻,所以我大前日都入左會,我主要目的係確保我可以有紅23先入會,白45就看緣份吧!
回復 133# 任俠

Ching~~
真係可惜∼∼∼
回復 142# airhang

我無訂到{:1_229:}
我只copy enterbay FB 個圖∼∼
Sorry~~can't help you~
Got Cha!!!
easy_biddings 發表於 2-4-2013 05:40 PM

Thanks, 7 仔兄。
Easy_biddings可否幫忙,謝謝。
7仔兄,請問你收到第一封PayPal receipt的電郵是8:0X 分呢?
我個case係我係PayPal寫咗us address  ...
airhang 發表於 4-4-2013 12:21 AM

師兄你幾點收到架?我0807收到