Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 23 集中討論區

Thanks EB, I and my brother got it respectively. :35:
回復 181# cywatt

會唔會良心價放一隻:35:
回復 181# cywatt

恭喜大大, 我都抽中,估唔到得300隻,反而唔駛好似之前排得咁辛苦,好老實,呢二千幾俾EB開心過俾HT多多聲
回復 183# jay_c

讲得无错~~~~~~~~~:71:
我都中呀, 由紅45既慘痛排隊經歷, 今次感覺好得多!
我都中咗, 今次安排好好, 重可以預頂紅23, GOOD.
而家訂Hottoys 真係唔使點排先會訂, 不過佢近日VIP優先訂安排都唔錯:35:
中∼{:1_226:}:){:1_226:}
:67:中左

您的帖子長度不符合要求
回復  cywatt

會唔會良心價放一隻
oscartsoi 發表於 9-4-2013 06:01 PM

我地都係因為白色45+可以reserve23MJ先決定做member. Thanks EB again. :D
好多ching 都中啊~~~~
恭喜晒~~~~{:1_220:}
[quote]之後 version 無 warm up suit 呢.

其實苦苦已經有人放緊啦, 不過唔係二千幾囖.
audiokids 發表於 9-4-2013 04:31 PM

唔好意思~係呢個重要關頭我打錯左,我想講係三千幾,唔係二千幾,但老實講,,,,唔值....
唉∼抽唔中,無運行∼有無CHING可以出讓一隻呀??THX:cool:
中左~~~~~ {:1_211:}

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
回復 187# Toruk_Makto

恭喜阿  !!!! 正
都中。。。。。。。。