Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 23 集中討論區

very support Enter bay
唔使排己取貸正!!

**溫馨提示 同上次一樣請自備現金$2188
幸運地抽中了........{:1_211:}
我已取貨, 沒有鞋盒跟的.        但請問各位已取貨既師兄...........你地覺唔覺得套Jersey既紅邊隻紅色好似怪怪地..............我覺得唔似鮮紅............似瘀紅色多..........一拼埋去套WARM UP SUIT.........就好覺..............我想知係我嗰隻係甘...........定隻隻都係甘...........定係我錯覺.............可否各師兄分享下..??? 因為睇到阿BILL啲相係好白好紅, 謝謝
米高佐敦,玩具同真人都係一樣,神級。
唔使排己取貸正!!

**溫馨提示 同上次一樣請自備現金$2188
figo2007 發表於 10-4-2013 06:26 PM

係唔係只收現金,唔收信用咭或EPS?謝謝!
未見有中獎師兄們上圖既∼∼∼
劣圖快攝一張!
回復 218# Toruk_Makto

thx ching :71:
好正呀!!!!!!!!!
係唔係只收現金,唔收信用咭或EPS?謝謝!
kamenriderV3 發表於 10-4-2013 11:22 PM

係呀,記住帶錢呀Ching
我都係俾錢嗰下先知,要行返去地鐵站禁錢
唔中得個睇字, 好在之前在TB 訂了一隻...好過在Y拍買超抄價...

晤知點解我果隻對眼怪怪地咁 :49:
回復 223# bunchan

佢未瞓醒喎....點打波啊..!
回復 223# bunchan
攰d貢囉...:(
返去換啦!