Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 23 集中討論區

回復 255# 龍珠迷

我覺得個頭冇問題, 反而件JERSEY啲色橙紅, 祖紅, 同件WARM UP SUIT隻色完全唔同, 點解冇人講既.???  你呢件領位D車線乜事.???
回復 256# kjsneaker

EB D衫一向有問題, 的確好多線走位 !
回復 257# 龍珠迷

快D攞套JERSEY去換, 我套WARM UP SUIT都拎左去換,  但又要等3個星期~~~~~
留意右手手掌同手臂駌鴦色,warn up 褲高低位, warn up 衫領白色帶好易甩,波衫車線
想問一下如果明知全批左手掌淺色咗, 攞番去維修 ENTERBAY 會吾會重新上色?
請問紅色warm up suit有得攞未?
請問紅色warm up suit有得攞未?
haha_muse 發表於 14-4-2013 02:38 PM

三月尾已經派緊, 你快D問問
回復 261# haha_muse

有得攞好耐了:45:

我13th先得閒拎,點知條頸sad到咁...花正常,但依家係成個喉核位甩晒色...(真懷疑EB將客d sad貨從新拼湊入盒), 依家16th先得閒出去换...

回復 264# chaplin

應該吾會, 不過條頸基本上太易花
Ching 你隻左手掌係咪太淺色?
根本廠趕貨,條頸油都未乾就上頭雕,鬼唔括甩d色咩...
EB顧客服務係好左,但d質量真係...
回復  chaplin

應該吾會, 不過條頸基本上太易花
Ching 你隻左手掌係咪太淺色?
yuppi 發表於 14-4-2013 03:36 PM

未玩晒d手掌啊,今晚放工返去睇睇再答你。
回復 261# haha_muse

好消息!ENTERBAY 限量紅色#45Jordan熱身服已到香港門市了!於2013年1月28至2013年2月3日期間在woodhouse購買了Jordan人偶之客户,請務必帶同單據於2013年4月30日或之前親臨香港專門店換領熱身服一套!查詢電話:2332 3615
我13th先得閒拎,點知條頸sad到咁...花正常,但依家係成個喉核位甩晒色...(真懷疑EB將客d sad貨從新拼湊入盒 ...
chaplin 發表於 14-4-2013 15:33

:(唔會掛

:o我果隻左手好實
我13th先得閒拎,點知條頸sad到咁...花正常,但依家係成個喉核位甩晒色...(真懷疑EB將客d sad貨從新拼湊入盒 ...
chaplin 發表於 14-4-2013 03:33 PM

佢地今次講到明, 條頸花左冇得換, 拿貨時起碼講左3次, 叫我小心D玩~~~