Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 23 集中討論區

佢地今次講到明, 條頸花左冇得換, 拿貨時起碼講左3次, 叫我小心D玩~~~
kjsneaker 發表於 14-4-2013 10:59 PM

唔係嘛,咁佢保養保啲咩?
我隻佐敦就整體都造得好好,唔覺有上述問題:)但之前隻高比就:unhappy:主要係內著的白衣䃿原來頗多走線或爆線,因過了七日才發現,只好自己用針線修理了:help:
唔係嘛,咁佢保養保啲咩?
samuel2 發表於 14-4-2013 11:52 PM

我取貨都聽到,我之後問番佢一個問題,我買呢件係可動figure...如果要唔整到條頸咪要唔好擺pose? 咁我點玩? now 係個下巴掂一掂就花(小弟隻紅色都係)... 咁EB不如出胸像, 搪膠之類吧。

[quote]佢地今次講到明, 條頸花左冇得換, 拿貨時起碼講左3次, 叫我小心D玩~~~
kjsneaker 發表於 14-4-2013 10:59 PM [/quote

拎貨又唔俾check, 我一拆個頭落黎,已經係咁,唔係咁做生意下嘛-。。。
回復 270# kjsneaker

Ching 你隻左手掌係咪太淺色?
回復 275# yuppi

我嗰隻手冇野, 只係件JERSEY啲色怪怪~~~

點解個post跌咗唻⋯"人偶閒聊區(BETA)"呢?搵餐懵{:1_203:}
copied from blog:

純個人立場來說(跟公司無關),我作為一個由12歲開始已愛上Air Jordan的迷,終於可以親身參與開發設計並生產還原一雙自己比較偏愛的AJ11(雖然只是迷你版),但那種滿足感真的很爽,這就是做我們也行業的最大樂趣。以這比例來說,相信細節與量產的平衡已接近極限,期待接下來的HD Jordan可以實現更多細節
BILL爷 : 纯个人立场来说(跟公司无关),我作为一个由12岁开始已爱上Air Jordan的迷,终于可以亲身参与开发设计并生产还原一双自己比较偏爱的AJ11(虽然只是迷你版),但那种满足感真的很爽,这就是做我们也行业的最大乐趣。以这比例来说,相信细节与量产的平衡已接近极限,期待接下来的HD Jordan可以实现更多细节

神23, is Michael Jordan
想問有無師兄可以用“紅warm up suit”同我換“紅#23波衫+波褲一套“?
各取所需!:71:
LINE ID:  tonni_stark
BILL爷 : 纯个人立场来说(跟公司无关),我作为一& ...
joeblack35 發表於 18-4-2013 10:41 PM

好正呀!!!但更想要紅aj 11呀!!!

5月6號可以直接排隊買啦 ...{:1_203:}
5月6號可以直接排隊買啦 ...
joeblack35 發表於 1-5-2013 07:01 PM

要排隊呀,一定好多人
This is a limited edition for a forum's 10th Anniversary.
Has all the features that I like: White 23 Jersey; White track suit; Red Black AJ XI!!
Really hope this version will be more accessible to general public / small fries like me