Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 23 集中討論區

紅23 $1800內都仲會買黎玩,過2000已經唔值啦,睇黎呢條LINE可以放棄了•
deewin 發表於 31-3-2013 06:38 AM

確實定價有點高,但作為粉絲又好難錯過:(
2xxx確實真係貴{:1_200:}
唯有唔買或者買少D
普通版都要過2千,作為MJ粉絲都貿覺得唔值,千五六還可以
作為粉絲,原本都想買隻普通版,但作價太進取了!
是不是有什麼特別佩件、衣服?版權很貴?
如果得短衫短褲就太貴啦!小丑2.0有人專人設計過件三件頭西裝再加長䄛都不用咁貴啦!
Bill FB: 多謝各位尊貴的香港地區客戶對Michael Jordan "I'M BACK #45"主場限量版的 踴躍支持∼ 為了讓大家 ...
bunchan 發表於 31-3-2013 12:03 AM

做唔到個目標.....只可以去排了....

1/4 又唔會買.....太大隻....KOBE 一早買左......

難度仲高過HT買8隻.....
回復 37# riverchild

Kobe2.0?
還是之前個隻?
在眾人心中MJ最重要原素;紅23、白23、伸脷樣。
鞋款計受歡迎的AJ 1、AJ 4、AJ 5、AJ 11、AJ 12。
當之後的版本係ALLSTAR、奧運,仲會唔會咁多人為個伸脷樣而又俾$2xxx?
每個版本又有限量版,其實有冇咁大市場?
定Bill爺其實着眼的係全球市場。
唔係限定都要2xxx, 真係:72:
這個價錢,可以放棄........
應該係之前果個吧?

回復  riverchild

Kobe2.0?
還是之前個隻?
E神 發表於 31-3-2013 11:27 AM
2xxx確實真係貴
唯有唔買或者買少D
cybster 發表於 31-3-2013 09:26 AM

你揀邊樣先{:1_218:}
你揀邊樣先
iamfinethankuuu 發表於 31-3-2013 01:23 PM

:63:
可能買少D
在眾人心中MJ最重要原素;紅23、白23、伸脷樣。
鞋款計受歡迎的AJ 1、AJ 4、AJ 5、AJ 11、AJ 12。
...
ZARD 發表於 31-3-2013 11:48 AM

以小弟的愚見,覺得Bill爺的銷售策略是:-{:1_197:}
甲)受歡迎的23MJ是量產,可以一人一MJ{:1_208:}
乙)其他如45MJ、All Star MJ等,只作限量發售來推高人氣{:1_226:}
定得呢個價唔會再低番...
至少EB產量一定唔多(多唔到),全球咁多MJ粉屍,賣貴D都一定去得曬......
可能MJ,NIKE公牛幾方面版權真係唔平,$2XXX真係貴,但肯比既人一定唔少......
可能只係我唔夠愛....
木獨樣真係唔傳神,一擺動感動作就好怪...............
如果23和45都係量產應該無乜人會揀45而吾買23吧,我只會每款頭雕買一隻:)