Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 23 集中討論區

T-800 BD 重有冇呢?{:1_215:}
回復 28# iamfinethankuuu

現貨買,多過限定!
Bill FB: 多謝各位尊貴的香港地區客戶對Michael Jordan "I'M BACK #45"主場限量版的踴躍支持∼ 為了讓大家更完善地成為我們ENTERBAY專門店會員,現公布修訂一項”申請會員條件“,現單一消費滿3500元港幣,當中可選擇預訂1/6 NBA系列 Kobe Bryant人偶一隻 , 如有任何疑問或查詢,歡迎致電 23323615

我想問問師兄們,Bill爺意思係,就算宜家入左VIP,係晤係無得預定23號MJ??整係可以預定kobe??
回復 33# bunchan

Ben Ching 我問左EB  MJ23 於四月出詳情
佢話VIP 唔駛排 一定有喎

應該兩樣都有,我今朝問過,N姐姐話現單一消費滿3500元港幣,自動(唔駛排 )可以買MJ23:(
回復  bunchan

Ben Ching 我問左EB  MJ23 於四月出詳情
佢話VIP 唔駛排 一定有喎
vicsamk 發表於 31-3-2013 12:08 AM

更正 四月中

你誤會了,他意思是買三千五百元'現貨'可做會員,但我諗現貨太少choice,所以依家個三千五可包括訂kobe,!
嗯。。。晤該晒 joeblack35 and vicsamk 師兄 :71:
For example: 你買一比四小龍現貨+預訂kobe就過三千五可做member

Member 就可預留red 23!,
頭像被屏蔽
請問之前是點可以做會員?
我會選擇睇埋Storm Toys果隻幾錢先 佢有雙頭雕 一個係磁石利頭雕
又有埋地板
回復 14# nlhung2005
Totally, Agree !!
is No sense !!
HKD1600-1700 was acceptable !!
你行高檔路線啦,EB有前途,早知EB貴,但估唔到咁貴......
$2XXX我唔會玩啦,除非改善BODY身型,加多個申利頭,加件外套啦.....
$2XXX已經係1/4價錢..........
紅23 $1800內都仲會買黎玩,過2000已經唔值啦,睇黎呢條LINE可以放棄了•