Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

回復 100# vicksuen

噚日行雞旺地庫仲有得訂,三魚訂金。
回復 75# Assassin

yes~係lost入面的韓國佬!!!
回復 103# kawing9795

隻龍格爾真的不錯,造型面相一流只可惜缺少手臂紋身......
:^ching正圖正圖!!不過本人意見...mr. T. Apollo creed 同蘇聯佬係正figures!! 但係rocky 就.......中間肚腩成塊猪腩肉!!所以仲冧緊入定唔入...
死等KICK ASS 中!!!!!!!!!!!!!!!
回復 104# SARU

:^ching正圖正圖!!不過本人意見...mr. T. Apollo creed 同蘇聯佬係正figures!! 但係rocky 就.......中間肚腩成塊猪腩肉!!所以仲冧緊入定唔入..
回復 77# Assassin

頭批係水,4月中有行:)
回復 104# SARU

一直都想買Rocky呢個series,但係咪hip位都冇關節的?
回復 105# 大猿猴

唔洗客氣, 多謝支持 :73:
回復 112# samuellam

原來係咁 :time:
回復 113# pandafung

rocky系列有ball joint hips (頭兩series同hasbro marvel legends一樣), series 3 the clubber都有ball joint hips不過係90度前後移動關節唔係之前既45度回轉關節 :58:
回復 111# incredible-hulk

the clubber真係無得輸 :time:
回復 115# Assassin
不過因為落單時見市面有大量水貨,所以返小小就算,價錢應該唔會有大變動:o
支持樓主創neca fans club{:1_208:}
我個人覺得NECA啲產品抵食夾大件!:71: