Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

回復  edmondphk

rambo同robocop都係一隻起兩隻止, 入啦
Assassin 發表於 30-3-2013 03:40 PM

rambo我等爆炸箭造型
robocop見過好多次,但次次行過拎上手都無衝動買
快影share,無執過,穿崩位請無視:he:

回復 151# edmondphk

背景用得不錯ar
而家release出黎兩隻的造型都係第一集 (first blood),但我覺得最經典的rambo應該係赤裸上身,手持爆炸 ...
edmondphk 發表於 30-3-2013 10:26 AM

如無意外,我会入晒四集造型。

我小時係,跟人尾入場睇完七点半,

上返屋企同阿爸講好正,跟著再兩父子落街睇九点半!!

連睇兩場第一滴血。

這三十年,冇乜点出過佢D公仔。

現在,是时候了!!
頭像被屏蔽
回復 151# edmondphk

黑森林好feel :Q
回復 154# 積克船長

儲碟消費都唔低 :43:
回復  edmondphk

黑森林好feel
Assassin 發表於 31-3-2013 12:57 AM

.........後面有個mouse cursor穿崩tim....:@
新人剛入NECA坑,主攻Movie Series。{:2_262:}

Triple R series (Robocop、Rocky、Rambo),個人認為襯佢仲未係出咗好多款,仲有機會追得返晒就入啦!

太難追回的如P仔我就無能為力{:2_299:}
頭像被屏蔽
回復 158# vfaiyuenv

"個人認為襯佢仲未係出咗好多款,仲有機會追得返晒就入啦"
絕對正確, e家入市真係一流, prometheus同alien都可以追齊, 而1/4亦係今年開始大搞
歡迎你加入NECA既世界 :D
回復 159# 積克船長

已升上神台 ...... {:1_212:}
睇下ebay :cool:
d武器真係好正 {:1_223:}
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
wow. needa go and check it out!
回復 162# 裝甲仔

明白你既感受 ... predators 由series 4起用新關節, 所有lost predators都係新關節 :68: