Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

如無意外,我会入晒四集造型。

我小時係,跟人尾入場睇完七点半,

上返屋企同阿爸 ...
無明: 發表於 30-3-2013 06:29 PM

第二集射箭LOOK & 第三集開場雙棍LOOK 一定會入,如果NECA出!!
反而第一集其實MA MA地好睇, 有咩特別造型都唔記得!!
頭像被屏蔽
第二集射箭LOOK & 第三集開場雙棍LOOK 一定會入,如果NECA出!!
反而第一集其實MA MA地好睇, 有咩特別造 ...
gumng 發表於 1-4-2013 12:14 AM

每集造型皆源自第一集紥頭look。

亦是Rambo本身性格背景的根本。當年好興越戰後的反英雄電影,第一滴血是那年代的標誌。

亦是Rambo本身性格背景的根本。當年好興越戰後的反英雄電影, ...
無明: 發表於 1-4-2013 04:18 PM

first blood係講退役兵的唏噓,戰鬥都係小規模,旨在求存;first blood part 2 同 第三集先將佢打造成one-man army.....

我都係近排先上youtube睇返d clips.....真係相當經典:46:
請問有冇ching order咗放 P仔骨頭嗰道牆?
回復 170# vfaiyuenv

我必入, 但會等現貨 {:1_208:}
支持!!
Neca係近年小有又平又抵玩0既玩具!
回復  vfaiyuenv

我必入, 但會等現貨
Assassin 發表於 2-4-2013 11:53 PM

疑惑中,仲愁緊到底order好,定係買現貨好。
期待4月出的MK7
但為啥是限量7500體呢?{:1_206:}
回復 173# vfaiyuenv
我訂左,要4佰頭,
但好似講明只此一次,
唔會再造,但真係有D貴,
而且幅牆只係跟最大果件骨,
其他骨係以前Series送落拮番上去,
如之前D series買得唔齊0甘就變有牆無骨,
呢幅牆都係超級Fan向...........
回復 174# tamiomonkey

1/4玩具的市場不太大, 所以限量亦成為賣點之一 {:1_203:}
不過相信於推出時尋找相信不難買到 {:1_208:}
NECA 1/4 IRONMAN 行貨改為4/27出街{:1_224:}

亦是Rambo本身性格背景的根本。當年好興越戰後的反英雄電影, ...
無明: 發表於 1-4-2013 04:18 PM

RAMBO 原本應該係SELL 軍人的可悲, 只係第二至四集 都神化咗 RAMBO, 變成英雄片!!
回復 177# samuellam

三月份已經花費大量金錢在追P(Prometheus & Predators)
再遲一點出亦無妨,可以俾我回一回氣。
回復 177# samuellam

多謝你提供最新情報 {:1_205:}
27/4完全配合電影檔期 {:1_228:}