Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

回復 44# SARU
係呀,我貪佢有多2把槍可以玩~~:35:
弊.....對泥漿阿諾有D興趣....

不過我點都唔會開NECA呢條LINE 架喇.....
對於日本仔出埋d動輒二三百銀, 出得係幾靚, 但始終唔敢粗玩:58:
NECA好在百零銀, 好暴力咁扭又唔會斷.:p
我枱面梗有一隻方便我日日換pose, 積塵污joe唔心痛:58:
行貨1/4 The Avengers Iron Man 4月14日派貨:43:
行貨1/4 The Avengers Iron Man 4月14日派貨
samuellam 發表於 26-3-2013 07:10 PM

Thanks info
請問大大現在香港NECA代理仲係唔係Asia Goal?

回復 25# Assassin

都係果句,啱咪買:DD

生化5Chris開始……set完,12"發聲V殺;BIO果隻黑色生化兵,上年入咗之前出的忍者龜;今次其中一隻阿諾:D真係唔多
行貨1/4 The Avengers Iron Man 4月14日派貨
samuellam 發表於 26-3-2013 07:10 PM

希望實物上色唔好太膠
回復 50# SARU
YES:43:........無錯...
回復 52# 廁所仔
唔會太膠:43:批發已FULL單,要入請快....:61:1/4  1金魚樓下都算係合理....
回復  SARU
YES........無錯...
samuellam 發表於 26-3-2013 09:05 PM

但係predator 25th anniversary wave 咭背有張小貼紙
回復 49# samuellam

巴打我留意左你好耐, 你成日都語出驚人, 究竟你係咪內幕人士? {:1_220:}
多謝你一直以後提供寶貴資訊 :D
回復 55# SARU

我都見到, 亦有同樣疑問 {:1_236:}
之前我有追開Asia Goal網業, 但幾年前好似無再update :sad:
回復 52# 廁所仔

NECA係Facebook出左圖, 話係工廠會議室影, 相信係大貨水準

回復 47# goldwater

點解要控制自己既慾望呢? {:1_218:}
想買就買啦, NECA唔會令你失望 {:1_214:}
回復 42# vicksuen

多謝支持, 一齊吹下水啦 :)