Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

回復 67# greendayaryin

kick ass好似會同戲一樣delay到八月 ... 可惜 {:1_237:}
回復 68# samuellam

我想問究竟1/4 cap係行定水? 問頭批幾個都話係水, 但之後又好似有批平d既貨番, 我仲一出時高價入, 成九魚
回復 71# 玩具烈士-奇雲

多謝奇雲博士支持 :61:
回復 70# pandafung

外國仔有跳樓duke就話玩得起, 香港duke都絕種了 :oh:
回復 76# Assassin

咁可以留錢入返team fortress 果兩隻:)
樓主有無計做1/4 iron man 團購呀???
回復  廁所仔

NECA係Facebook出左圖, 話係工廠會議室影, 相信係大貨水準
Assassin 發表於 26-3-2013 10:01 PM

我麻麻地鐘意NECA做MARVEL,上次隻美國隊長白白淨淨,發揮唔到NECA的優點
NECA都係擅長做重口味 / 舊化 / 多細節果d角色
回復  SARU

水貨..................
samuellam 發表於 26-3-2013 11:49 PM

Oh.....到貨日與價錢(set$36x)差唔多.....多左進口商話唔定易買好多:shy:
NECA 越出越有HEAT, 期待!!
Pacific Rim,
RAMBO
PERDATOR SERIES 9
我麻麻地鐘意NECA做MARVEL,上次隻美國隊長白白淨淨,發揮唔到NECA的優點
NECA都係擅長做重口味 / 舊化 ...
edmondphk 發表於 27-3-2013 09:43 AM

事實設定係咁廠都做唔到d乜.....就算NECA想攪到S.I.C咁Marvel都唔會俾佢亂黎
事實設定係咁廠都做唔到d乜.....就算NECA想攪到S.I.C咁Marvel都唔會俾佢亂黎
SARU 發表於 27-3-2013 10:32 AM

所以就係話角色限制左佢地發揮:(
入會之始於係TD網友介紹呢隻多關節龍隼....
SARU 發表於 26-3-2013 11:09 AM

same here!!!

addicted since 2009!!
http://toysdaily.com/discuz/thread-90305-1-1.html
same here!!!

addicted since 2009!!
Grimlock 發表於 27-3-2013 10:38 AM

除左一對拐棍求其D之外,真係無野挑剔:D(如果係爪而唔係拐棍就真係正)
回復 81# vicksuen

小弟只係玩家暫時未研究團購呀 {:1_224:}
回復 82# edmondphk

我都覺得7吋先係主菜 {:1_222:}