Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

愈搞愈大:71:

咁睇5月都幾多野出,KISS ASS:77: 突登串錯:DD,RAMBO,P仔series 9,仲有其他其他……
支持Assassin兄~
集合一些快將出的產品在同一帖內, 方便不用尋找之前的POST
更加不會因而MISS左想買的產品(越買越多!?)

小小建議, 常常不知道neca d 產生訂價是多少, 又不知到那裡查
等我地見到d產品mark高晒個價, 係因為炒價, 還是因定價高左而提高~
本身都好鍾意NECA 有儲過PREDATOR,TERMINATOR.

但近呢一年已經無咩點買  集中儲MARVEL 6'
不過最近想買阿諾
留位報到
他們都是neca的{:1_220:}
正呀喂,NECA不再小眾玩意!{:1_226:}

多謝刺客兄出心出力{:1_214:}

小弟懶人一名....相極少,都係吹水收料多:!

入會之始於係TD網友介紹呢隻多關節龍隼....{:1_224:}
支持支持~~~~~~不過我都係得十隻八隻咋
難得NECA D野冇點炒起,我覺得都係低調D好:o
你知玩具日報幾多老細睇住嫁拉:67:
回復 16# ChrisLamXYZ

Chris兄落坑未 :74:
正呀!
我都係neca fans:43:

回復 17# 廿一月

多謝你既建議, 暫未加入市場價格等情報, 因為要避免版主難做 :78:
呢度答左你先, 其實NECA並無公開建議售價, 但從大部份玩具店定價可略知一二
跟據肥趣, 美玩性地及那兒的定價可以估計, 正常行貨NECA figure建議售價係魚五, 而是定價八魚美元的1/4系列係七魚, 但水貨則作別論 :58:
回復 18# Just-For-HIM

阿諾真係無得輸, 一定要最少入一隻! 唔鐘意Series 7造型可以等Series 8
可以睇下snake888兄既詳細玩評
http://toysdaily.com/discuz/thread-204233-1-1.html
[img[/img]
Present .................
回復 19# snake888

Ryu已升因為神物 {:1_195:}