Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Robocop 預告 (內地已開訂,內含頭雕圖及link)

九十後唔會明白我地d中坑對robot cop 的大愛!。

Thank you for your cooperation!!
riverchild 發表於 27-3-2013 06:27 PM

最好連40,50,60,70, 80後都唔明, 冇咩人同我爭
回覆  iwillneverlose

唔..............如果只是放出來做display,
敢..............倒不如貼張poster ...
smartboy 發表於 28-3-2013 03:17 PM

雖然我都唔會幾廿歲人成日拎隻公仔上手玩, 但實物同平面既POSTER始終分別大, 一張1比1既女既poster 同一條女企係你面前, 就算唔郁, 都係兩回事啦
岩岩一小時前係官塘見到HT CEO,個樣好愁諗緊點「追擊EB行動」,EB又MJ(超強人氣),又Robocop(太強),黎緊又占士大帝(現任球王),今翅書敢了{:2_305:}
岩岩一小時前係官塘見到HT CEO,個樣好愁諗緊點「追擊EB行動」,EB又MJ(超強人氣),又Robocop(太強),黎緊又占士 ...
mingming914 發表於 28-3-2013 04:47 PM

情感上認同,但HT應該不會為EB而愁...............始終在市場佔有率上差好遠......
情感上認為IP條龍尾一野可揮低MJ.
最好連40,50,60,70, 80後都唔明, 冇咩人同我爭
gumfx 發表於 28-3-2013 04:23 PM

完全認同!
非常非常非常複雜複雜複雜,每个创新都面临一个新困难,"抉择"永远是纠结的交叉点

岩岩一小時前係官塘見到HT CEO,個樣好愁諗緊點「追擊EB行動」,EB又MJ(超強人氣),又Robocop(太強),黎緊又占士 ...
mingming914 發表於 28-3-2013 04:47 PM

應該係.... 收左咁多訂... 煩緊買咩樓好
非常非常非常複雜複雜複雜,每个创新都面临一个新困难,"抉择"永&#36 ...
Dick.Po 發表於 18-4-2013 11:15 AM

呢次唔易整, 唔係著燈咁簡單
睇完3A Halo,自己 對 EB 既ROBOCOP 期望高左.
希望動漫可以開賣:)
Any news?…………………
Garlic Dog number la.......隻Jordan都出都一鑊泡, 呢隻都唔好咁大期望~~~
I like you use "Garlic Dog Number" hahahahhahahahah very creative~~~~~~~~~~~
Garlic Dog number la.......隻Jordan都出都一鑊泡, 呢隻都唔好咁大期望~~~
Toys_fan 發表於 31-5-2013 02:06 PM

算數…………………………………………

或者EB出多幾張圖, HT會加料呢。