Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Robocop 預告 (內地已開訂,內含頭雕圖及link)

真係要比錢嗱呢次,最好動漫出一次過買t800加佢帶返屋返超震撼
BILL:用了一年時間研發多項功能,其中為了實現大腿槍夾自動開啟推槍並收回,用遙控器控制開關,大量複雜電子 ...
catcat 發表於 26-3-2013 10:01 PM

真係勁期待EB呢隻1/4 Robocop
呢d先玩具既嘛……隨住時間 科技 進步
我情願比貴d玩呢d真正用心經營既作品
好過果d為出而出  純謀利既所謂玩具……
又再證明 出得好 貴都有追隨者
出垃圾 不如慳返銀紙同屋企空間……
我都估係大脾位出槍架喇~ 點知真係!!
ENTERBAY 今次真係好抵錫!!
T800 之後又一驚喜!! 希望梅菲頭雕KEEP 住水準!!
原本諗住唔再玩Figure 都要入埋呢隻1/4 ROBOCOP!!
咁多野,正就正,但會唔會好貴?以T800既價錢推算......3尾得唔得??
又要比${:1_236:}
頭像被屏蔽
遙控器控制開關 ..........
米攪啦, 邊個會成日玩佢個遙控器控制開關,
細路仔玩玩具咩, 最後米又係硬膠膠企係度,
電子野又會壞, 出合金好過啦
多舊魚又增成本
細路仔玩玩具咩, 最後米又係硬膠 ...
sorsor 發表於 27-3-2013 11:41 AM

唔係喎, 我又buy呢樣野喎!! 雖然真係唔會成日玩, 不過如果是infrared, 我無聊時就搵remote射下佢, 得閒開下都幾過癮. 反而ironman果d開關, 就真係買唔家只display都未郁過.
細路仔玩玩具咩, 最後米又係硬膠 ...
sorsor 發表於 27-3-2013 11:41 AM

就係因為唔會細過咁扭來扭去,如果有d gimmick玩下,又帶起當年的感動,就已經好好
回復 63# 薜安
同意~這也是我這兩年就買過一隻HT DX06的原因
對於我呢D中坑, 真系無法抗拒....Dead or alive you're coming with me.
呢d先玩具既嘛……隨住時間 科技 進步
我情願比貴d玩呢d真正用心經營既作品
好過果d為出而出  純謀利既所 ...
薜安 發表於 27-3-2013 12:54 AM

非常認同大大, 雖然係HT VIP , 不過復仇者系列完全無買....角色不斷重覆無厘新意...
好吸引我喎.... 尤其個搖控開關...
有朋友黎SHOW下不知幾過癮. 總好過剩係開關著燈.
ENTERBAY, 今次我比錢支持你 ~!
EB 有D諗頭

您的長度不符合要求。 當前長度: 10 節 系統限制: 15 到 10000 節