Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Robocop 預告 (內地已開訂,內含頭雕圖及link)

除了大腿鎗庫可自動打開
如果可以做到埋隻手自動取鎗同收鎗就好了~~~
得一想二~~~
不過應該無乜可能 ...
任俠 發表於 28-3-2013 02:08 PM

拿住槍轉身射,有槍聲已經好正了:love:
訂HT嚟炒, 買EB嚟玩:shiny:
整咁多電動野,一陣個鎗套咔住把鎗攞唔到出嚟就大鑊
回復 102# 廁所仔

同意,唔怕等,只怕冇心造 :74:
除了大腿鎗庫可自動打開
如果可以做到埋隻手自動取鎗同收鎗就好了~~~
得一想二~~~
不過應該無乜可能 ...
任俠 發表於 28-3-2013 02:08 PM

我o地o既下一代可能有得玩 :78:
頭像被屏蔽
唔係潑冷水,但大家請記得
羊毛出自羊身上
咁多新技術最後可能令售價提高,令好多人卻步
最後又有好多師兄 ...
iwillneverlose 發表於 28-3-2013 02:50 PM

希望傻BILL知道3K係好多人嘅心理關口...:unhappy:
唔係潑冷水,但大家請記得
羊毛出自羊身上
咁多新技術最後可能令售價提高,令好多人卻步
最後又有好多師兄 ...
iwillneverlose 發表於 28-3-2013 02:50 PM

我都擔心0黎個問題
回復 111# iwillneverlose

唔..............如果只是放出來做display,
敢..............倒不如貼張poster來望,來得便宜很多.
整咁多電動野,一陣個鎗套咔住把鎗攞唔到出嚟就大鑊
rention929 發表於 28-3-2013 02:41 PM

插佢對手落電箱就可以reboot:(
我自己估一定過3K, 因為普通1/4都接近呢個價了. 不過都要睇實際上整個figure係點. 本身我對robocop唔算大愛, 屬於"可有可無"果種. 不過見有咁多function, 我又有d想入呢~ (好過真係擺1/6 display) , 不過有少真係少少擔心呢d電子野玩到幾耐.
我自己估一定過3K, 因為普通1/4都接近呢個價了. 不過都要睇實際上整個figure係點. 本身我對robocop唔算大愛 ...
jeffloh 發表於 28-3-2013 03:31 PM

3k都未必得, 如果金屬多的話~~~~~~~~~~~~~~~
話雖如此,
好過10多年來鬥咩強人刁鬥平鬥多配件,
好似c9劇, 舊酒新瓶, 鬥爭產,鬥卡屎
又好似iphone, galaxy...............
......本帖離左題.....
有突破始終值得欣賞!

另外, 機械呢d野, 唔係robocop就係ironman, 而家唔出, 李小龍就食唔到咖喇{:1_208:}
3k都未必得, 如果金屬多的話~~~~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 28-3-2013 03:36 PM

金屬應該只係配件
最緊要係個面相, 一隻robocop都冇入過就係因為個面相冇隻有peter weller既神髓