Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Robocop 預告 (內地已開訂,內含頭雕圖及link)

快d出幅真人樣吧!!!!!!
HT已經出招, EB就算出真人樣都唔夠……………………要加多些特點
EB賣大包under$2000咪win硬囉~{:1_220:}
回復 168# mikepanda97
eb分上下身賣就得{:1_224:}
無消息.......................................
EB 1�4我估24魚起跳,
講到e+都未有野睇, 人地ht實物都出埋...
EB 1�4我估24魚起跳,
伏特加 發表於 10-6-2013 01:14 AM

有電子野, 2880最少。
玩隻1�4下下二三千:time:自問玩番1�6好過!
回復 172# denniskwong

HT實物出咗個版收訂啫,幾時出大貨?半年?一年?我都有訂,但EB出得正我會放單跳槽
動漫買現貨,睇下QC掂唔掂先:74:
回復  denniskwong

HT實物出咗個版收訂啫,幾時出大貨?半年?一年?我都有訂,但EB出得 ...
chungyuihing 發表於 10-6-2013 11:27 AM

HT 呢樣好.............................可以放返出去
動漫買現貨,睇下QC掂唔掂先
東方無敵 發表於 10-6-2013 11:35 AM

好似未有消息喎.................
T800都$2900, Robocop一定唔止啦, 我估$3200~ 3500左右. 不過EB好處是現貨, 睇啱就入, 唔OK就算, 唔洗等一年先知出成點, 出得好當然好, 出得差就無仇報. 上次check過好似10月先有, 我估EB未必咁快公佈. (上次batman都係出之前一晚先有大圖睇...)
EB職員說近來上面廠比較忙,大家應該知忙乜
跟住問佢大帝幾時出,佢話月中有消息
我諗出左大帝都未必有尼隻1�4rodocop消息:ar: