Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 超合金魂 太空保衛者 (官圖P8)

回復 345# coldstone

下次真係唔係佢到訂啦~ 真係有D鬼,黎貸第三日先打黎叫取貨,最慘仲有MP老變單未攞....都係個排訂,仲要係幾平下,驚佢唔知又會點...
回復  轟太郎

其實點解我咁問你?係因為我覺得佢賣到唔知點咁...收收埋埋 , 好古怪...唔明點解無現 ...
宇宙之王者 發表於 1-8-2013 09:55 AM

我無你咁好彩, 肚位有少少膠水漬, 好在唔係好障眼.
回復 347# 轟太郎

QC 緊有人中SAD....:cool:  ,不過唔會次次O既.
所以話咩日版唔日版,又一次証明唔係 = QC GOOD ! 所以如果你想問多盒粗玩,睇下有無機會亞版平少少入,如果貴就算....
回復  轟太郎

QC 緊有人中SAD....  ,不過唔會次次O既.
所以話咩日版唔日版,又一次証明唔係 ...
宇宙之王者 發表於 1-8-2013 11:09 AM

係呢, 你好似好鐘意合金魂系列, 而家儲到邊幾隻合金魂?
回復 349# 轟太郎

:(  係! 主力合金魂! 以前比例都有九成,但宜家貪心左,只有約七成到, 多左mp老變...shf龍珠...12吋figure,kubrick,sr 合金...等....其實合金魂好難齊,如果計開盒display同全新唔捨得開....我大約有四,五十盒吧!:(
回復  轟太郎

係! 主力合金魂! 以前比例都有九成,但宜家貪心左,只有約七成到, 多左mp老變...sh ...
宇宙之王者 發表於 1-8-2013 12:25 PM

4 -50 盒?!!!! {:1_236:} 犀利呀!!!!

除左太保, 我仲有隻 "金毛獅王"... 事關呢兩隻在我童年記憶中最有感覺....
金毛獅王我反而無....一出無買,之後太貴,但就算宜家再版.... 我都無位放...:die: