Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 超合金魂 太空保衛者 (官圖P8)

回復 283# 轟太郎

唔知今日有無........從未訂過合金魂.......下次唔訂買現貨好過{:1_237:}
回復 286# 宇宙之王者

出貨第二日咋,點會咁快冇,除非有人HOLD貨啦,但如果今次出夠貨,睇怕都難囤貨,而且下個月又有亞版。
回復  轟太郎

唔知今日有無........從未訂過合金魂.......下次唔訂買現貨好過
宇宙之王者 發表於 26-7-2013 10:14 AM

如果可以一早訂, 其實係比較安心. 因而你唔知到時返貨量以及受歡迎程度.

好似金毛獅王, 貨唔太多, 但又多人爭住入, 所以好快就已經沽清.
[quote]回復  宇宙之王者

出貨第二日咋,點會咁快冇,除非有人HOLD貨啦,但如果今次出夠貨,睇怕都難囤貨 ...

我意思係唔知佢幾時有貨比我
我係尋x堡訂點解仲未call我取貨,有d不安。
頑仔又拎多70隻出黎bid{:1_238:}
頑仔又拎多70隻出黎bid
fatcheong 發表於 26-7-2013 02:21 PM

代表有排跌
禽晚見到想bid落去,諗住8日版咁平,
原來仲有咁多貨,都係睇定啲先,
始終好似細隻左少少!
Ps:我零晨4點見仲有9隻,但7點左右就比人bid哂,真係多夜鬼!
其實 bid 晒, 落樓下精粉都係俾多 !*, 仲需要等頑仔再返貨嗎?
回復 289# 宇宙之王者

原來師兄已訂,今次應該唔會冇貨俾,係差幾日啫。話說當初孤仔開訂時,一直冇時間落旺角,後來只剩少量舖有得訂,但個標到9魚幾,即時放棄,還好現貨冇炒
回復 295# coldstone

全世界有貨.,打左問...頭一個唔通....之後無人聽....唔係癈成咁呀~ 仲衰過坐海盜船! {:1_213:}
回復  coldstone

全世界有貨.,打左問...頭一個唔通....之後無人聽....唔係癈成咁呀~ 仲衰過坐海盜 ...
宇宙之王者 發表於 26-7-2013 04:10 PM

真係好無奈, 好想快 d 收到 call ~~~

To: "宇宙之王者" , 兄台你童年時都好鐘意太空保衛者?
真係好無奈, 好想快 d 收到 call ~~~

To: "" , 兄台你童年時都好鐘意太空保衛者?
轟太郎 發表於 26-7-2013 05:21 PM

剛去過昭仁,仲未有……
如果我未買,頑仔貨一定唔bid住,平孤仔小小,不如等下先啦!
頭像被屏蔽