Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 超合金魂 太空保衛者 (官圖P8)

如果未買個D, 不如等下, 有CHING講日本減23%. 等下無仿.............:77:
[quote]唔係, 賊船明日開始派貨, 所以你有機會明日收到 call.

我因為遲左落訂而列為後補單, 所有第一水貨未 ...
轟太郎 發表於 25-7-2013 05:31 PM

下..有分第一,二水架?我都唔記得幾時訂了...
開左盒,重過sr大鐵衛,輕過合金魂真三一龍,
打開心口係三個起落架,有件換成出必殺技既心口,
但係又有另外一個外架既起落架,應該係完全變形同外形重視既分別,玩住咁多先,今日仲有野玩,唔影相住lu~
盒SIZE比較(pic from Japan site)
redfish 發表於 25-7-2013 04:14 PM

什麽!!!金閃閃日本有貨了:time:。。。報告都出了。。。。。。香港有得賣了沒有??爲什麽我日本ami訂的,都沒收到付款email的啊。。。。。:help:
呢隻gx62,我覺得經唔係合金魂,而係sr合金加特效併版,我要大隻d呀~:79:
什麽!!!金閃閃日本有貨了。。。報告都出了。。。。。。香港有得賣了沒有??&#29 ...
gazza1211 發表於 25-7-2013 07:50 PM

其實和EX山羊一齊派左, 不過呢隻冇人識, 所以冇人提
請問幾錢? Thanks...
回復 268# 轟太郎

你個張單幾多號訂? 我3月30
yes wait naughty boy & red cat price.

如果未買個D, 不如等下, 有CHING講日本減23%. 等下無仿.............
馬仔 發表於 25-7-2013 05:59 PM
回復 269# 轟太郎

深水歩X利!
頭像被屏蔽
雖然很細隻, 但睇review, 應該好玩過Yamato隻群雄鋼
http://hima-toy.cocolog-nifty.co ... oc_danguard-a-.html

回復  轟太郎

你個張單幾多號訂? 我3月30
宇宙之王者 發表於 25-7-2013 09:30 PM

我遲你好多, 4/12. 本來佢地 cut 左訂, 我再三要求佢地先肯比我落, 所以講明係後補單. :shy:
回復  轟太郎

深水歩X利!
Albiwong 發表於 25-7-2013 10:11 PM

明解~~ :) .............
SSP 老牌貓店模型, 站在 新高登 門口便可以望到!
mythsgod 發表於 25-7-2013 11:23 PM

ok! 收到~~~~~~~~