Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 超合金魂 太空保衛者 (官圖P8)

各位有係船仔訂的大大,尋日可攞貨啦終於! 周街貨之後兩日先收到CALL.下次仲訂唔訂自己諗....
頭像被屏蔽
各位有係船仔訂的大大,尋日可攞貨啦終於! 周街貨之後兩日先收到CALL.下次仲訂唔訂自己諗....
宇宙之王者 發表於 29-7-2013 09:33 AM

就係呢2日睇清楚炒唔起, 所以call客攞貨;
如炒起, 佢會話cut單, yen價升, 你訂個尐係船貨, etc.......
佢做生意咁狗...唔怪得比人改名X船,其他人就越做越大....佢就越執越多....唉...其實佢有得簽咭係優勢,點解唔好好利用?要等D客溜走呢?
頭像被屏蔽
我件貨上色麻麻, 有冇人件貨都係咁?
宇宙之王者 發表於 29-7-2013 09:33 AM

恭喜 c-hing 終於入手, 雖然我地遲左 d , 不過總算無驚無險吧.
我件貨上色麻麻, 有冇人件貨都係咁?
bunyip 發表於 29-7-2013 04:14 PM

如何"麻麻"? 不如 post 圖出黎睇睇....
啱啱行完MK幾個玩具場,見貨唔多,同樓上師兄所講唔同,價錢大約八魚頭至九魚尾都有,揾唔到有師兄所講的七魚尾(失望),行咗個幾鐘,先揾到一檔啱價錢
其實無記錯12800YEN的話, 8XX都OK啦~平過以前十算時代好多,記得之前YEN價急跌有條傻佬話YEN跌唔會平喎,又話咩租咩成...宜家咪証明佢睇佢囉,無野架~:38:
啱啱行完MK幾個玩具場,見貨唔多,同樓上師兄所講唔同,價錢大約八魚頭至九魚尾都有,揾唔到 ...
taifat 發表於 30-7-2013 06:35 PM

咪係, 直正見過係頑仔網上價, 都俾人秒殺, 孤仔淨留俾訂客兼保持在訂價, 米青都唔見現貨放出來
網上面一出就俾人秒殺係誇張咗啲,不過隨住市場上面貨越來越少,如果需求仲未大跌嘅話,個價都好難大降,尤其呢隻口碑唔差,價位又合理,相信好多人都有興趣,所以如果有師兄想執平貨,睇怕要等亞版出至有機會啦,so far 8魚幾都係合理價位,喜歡嘅,又何必計較嗰幾十呢
[quote]網上面一出就俾人秒殺係誇張咗啲,不過隨住市場上面貨越來越少,如果需求仲未大跌嘅話, ...
coldstone 發表於 31-7-2013 01:52 PM

係啦~ 講真雖然唔知到時可能插好多,但呢一刻....天氣又熱,行多幾次都買唔到,買多幾支野飲,,條數隨時係番到.
相信這次我又估計錯了, 日本AMAZON現在只得返1x%off, 日網amiami和1999都sold out, 插水日版機會不大.
昨日出去走一轉, 和星期六完全是兩回事, 之前仲見貼住批價賣, 昨日已經見不到了.
不過我仍然相信呢隻唔會炒起, 呢隻定價12000日圓, 即960港元左右, 市價有排都未到.
[quote]相信這次我又估計錯了, 日本AMAZON現在只得返1x%off, 日網amiami和1999都sold out, 插水日版機會不大.
昨日 ...
redfish 發表於 31-7-2013 03:24 PM

因為唔係九龍人,所以一星期最多行一次九龍玩具鋪,原來已經同我行早幾天星期日價唔同晒,不過如果睇網,真係好多貨,亦都覺炒唔起,咁八百幾自用買家....真係要出手了!