Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 超合金魂 太空保衛者 (官圖P8)

回復 240# redfish

即係7舊有機?....:he:
回復  redfish

即係7舊有機?....
老文 發表於 25-7-2013 02:47 PM

絕對有可能, 我等佢插到5算先
絕對有可能, 我等佢插到5算先
redfish 發表於 25-7-2013 02:59 PM

咁我信你,因未睇過呢套卡通,冇訂到,
但如果67舊會買隻玩下
19cm 同隻 MG Gundam 差不多 size
嘜睇到咁淡呀....我八舊幾訂左...:cool:
想問今日出面鋪頭已經派左貨?? 今晚出去有無得買?
真係好多貨,不過差一佰幾十玩左先!
真係好多貨,不過差一佰幾十玩左先!
lukyuet 發表於 25-7-2013 03:54 PM

c-hing 出面街而家好多貨?
嘜睇到咁淡呀....我八舊幾訂左...
宇宙之王者 發表於 25-7-2013 03:49 PM

唔緊要啦, 你都接受o左 8XX 個價, 咪早買早享受囉, 要跌到7XX 最都要一個月時間啦
[quote]唔緊要啦, 你都接受o左 8XX 個價, 咪早買早享受囉, 要跌到7XX 最都要一個月時間啦
kinis 發表於 25-7-2013 03:56 PM

都係!但頭先打去問未到...唔知聽日有無....
[quote]唔緊要啦, 你都接受o左 8XX 個價, 咪早買早享受囉, 要跌到7XX 最都要一個月時間啦
kinis 發表於 25 ...
宇宙之王者 發表於 25-7-2013 04:04 PM

你邊間 ? 我頭先收到姑仔電話話可收貨了, 聽晚收, 週末有得同十五機玩機械人大戰
[quote]你邊間 ? 我頭先收到姑仔電話話可收貨了, 聽晚收, 週末有得同十五機玩機械人大戰
kinis 發表於 25-7-2013 04:16 PM
船仔! 十年唔訂一次,貪佢有咭簽.
[quote]你邊間 ? 我頭先收到姑仔電話話可收貨了, 聽晚收, 週末有得同十五機玩機械人大戰
kinis 發表於 25- ...
宇宙之王者 發表於 25-7-2013 04:22 PM

我都係船仔, 頭先打去問, 佢地話 8 月頭先有消息!!!!
[quote]我都係船仔, 頭先打去問, 佢地話 8 月頭先有消息!!!!
轟太郎 發表於 25-7-2013 04:25 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

嘩...唔係呀~ 咁下次無交易啦~ 官網都話7月27啦~ 唉...點做野...