Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

回復 615# adidas

Ching. 請問關節緊唔緊呢?像exia還是freedom 的緊度呢?謝謝。
隻藍色好過7劍好多....鮮色正
唔知幾時輪到我隻日版....雖然已有7劍, 但係都好期待新設計既頭部...有冇收到貨既師兄可以take返張close shot頭部俾小弟睇睇....
我都係買左7剣加o raiser又訂左今次日版
但依然好期待新玩具入手:57:
除左頭部同顏色改變之外,有冇其他小改進?

係米口訂左等CALL中
回復 617# 百鬼咁夜行

暫時覺得少少鬆,但都算固定到
回復  百鬼咁夜行

暫時覺得少少鬆,但都算固定到
adidas 發表於 25-8-2013 09:37 PM

唔系挂 呢个通病居然冇根治....
系香港朋友的店度订 加下都未有派货消息 话今日星期日冇可能派货
棋仔 發表於 25-8-2013 06:44 PM

今日港魂開始派貨………:^
行版

好正呀………:love:

淨係呢PART曾經都值過千銀

不愧為MB系列代表作
adidas 發表於 25-8-2013 06:50 PM

好正呀…………:love:
慣例(?)的SAD貨報告來了

日本個邊有幾個中左三七分界既報告...
另外仲好似話同EXIA一樣個身有些少傾斜

另外仲好似話同EXIA一樣個身有些少傾斜 ...
GN00508771 發表於 25-8-2013 11:37 PM

睇前一頁個日本link

37分似乎只系漏色,可以自己擦(?)

傾斜估計就難搞了....

另外仲好似話同EXIA一樣個身有些少傾斜 ...
GN00508771 發表於 25-8-2013 11:37 PM

點解會咁........唉,真係7劍後(或地震)佢地無一隻keep到QC?
bandai真心想玩家開盒來玩..唔好淨係買完後封印..一定要check件.真係良心企業:71:
回復 628# CombattraV

冇咁差,如果用個別大sad貨去衡量唔公平,上次隻freedom出名qc差,但我玩緊果隻其實冇乜大問題,起碼面相冇出事先;我冇買七劍,唔知qc有幾好,但今次呢隻oo我自己覺得係我現時最好嘅MB:78:
點解會咁........唉,真係7劍後(或地震)佢地無一隻keep到QC?
CombattraV 發表於 26-8-2013 09:17 AM

7劍頭部QC都唔係好好多