Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

:! 我啲錢 ~ ~ ~ ~ ~ ~
同隻PG OO一齊擺應該幾正:58:
一齊坐定定等收貨!
{:1_226:}
24號未返香港
揀送貨日子最早都要30號遲人o地成個禮拜先收貨...........
琴晚放左只七剑同0 raiser 上柜, 静等佢地的兄弟来临, 希望今次QC可以keep到七剑咁好
荷包乾硬化啦!!!!:70:
我淨係八月連埋呢隻 OO Raiser 都要找成三千幾蚊玩具尾數,我仲有隻大力士日版同埋Gundam MK-V 九月出{:1_2 ...
bleung0327 發表於 12-8-2013 11:27 PM

量力而為啊. 你玩玩具,不是玩具玩你
琴晚放左只七剑同0 raiser 上柜, 静等佢地的兄弟来临, 希望今次QC可以keep到七&#2 ...
wingsiu 發表於 14-8-2013 10:35 PM

你就好啦咁多正野wingo兄...........遲d再update下個正櫃黎睇下~:love:
已買MG OOR 特效件,  MB一到就有得用

剎那 : "OO Raiser !!! "
依隻都好想買. 不過依1,2個月先開始留意玩具. PREORDER 已經全部哂... 呀苦又冇信心
回復 583# mr123

咪等現貨lo,你估會有錢買吾到,魂限無咁快抄得起既
回復 584# b855506

合理價錢一定買. 依隻唔會似VF 個D 咁炒?
你就好啦咁多正野wingo兄...........遲d再update下個正櫃黎睇下~
ray文 發表於 15-8-2013 09:51 AM

加我facebook就有得睇啦:he:
个柜已经爆爆地,都仲未放海皇同冥皇篇, 系度烦紧应该放边D, 唔放边D玩具入柜....
又唔可以加柜:79:
加我facebook就有得睇啦
个柜已经爆爆地,都仲未放海皇同冥皇篇, 系度烦&#32039 ...
wingsiu 發表於 15-8-2013 10:51 PM

一於加櫃啦..............:DD點做你fans先睇到呀~{:1_197:}
一於加櫃啦..............點做你fans先睇到呀~
ray文 發表於 15-8-2013 10:58 PM

pm我 你个facebook 等我加你啦:77: