Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

回復  yugi

只係覺得佢可以為比左錢既客人都可以做多小小矣...之前打仗又咁積極..即係佢本身份人唔 ...
老文 發表於 29-8-2013 09:48 AM

老實, 佢冇message, fb又冇明顯提到貨真係差d........冇留意開fb真係唔會知{:1_224:}

但唔比入鋪我覺得都正常,
我尋晚收貨見佢d箱放滿鋪內, 比你入去都冇位企, 仲阻住佢拎貨比你
其實佢門口唔大,  入到去, 上一個難出, 下一個難入, 入去只會更慢同亂....

尋晚check貨好順利, 2個staff輪住做, 好快手,  service算好架喇

P.S.  我落左樓下先發現OOR個stand有一忽冇左色, 上番佢都肯換比我, 好彩渣 :)
回復 707# j-man

地方小..這個我都明白..所以我自己都拿拿聲唔check貨拎走佢唔想阻其他人就算了.:77:
回復  j-man

地方小..這個我都明白..所以我自己都拿拿聲唔check貨拎走佢唔想阻其他人就算了.
老文 發表於 29-8-2013 10:57 AM

咁你有冇中獎呀 {:1_236:}

我合過一次OOR,  除左d水口之外, 冇咩問題
最大問題係 光劍 插唔入本體.............................
回復 709# j-man

未有時間仔細玩,但就開盒check晒齊件..面相正..無左左或右右劍..,關節實淨度未CHECK,而MB果然令人興奮度很高,令我好夜都想上來報平安..當然最後都沒有:35:
不過QC計如果同GFF重高比..GFF重高還是稍勝一籌,當然精密度高就一定係MB了:77:
大大提醒後剛看fb,原來vf27要星期五先到,一次過拎先,到時一定會好開心:D
回復  j-man

未有時間仔細玩,但就開盒check晒齊件..面相正..無左左或右右劍..,關節實淨度未CHECK ...
老文 發表於 29-8-2013 11:17 AM

恭喜恭喜!00真係精密度感覺好好,玩過之後覺得咁貴嘅價錢都抵比…真係有啲奇!{:1_208:}
回復 712# redcat2733

如果能夠大隻d,,,,就更好:35:
幸好冇網上所說的SAD事件,如果唔係就美中不足喇!
小弟第一次買成$1700架玩具 (平時都係玩下R魂個d算)
拎左部OOR番公司毒下一個同事( gundam fans)
點知比其他同事圍觀,  唔識高達個d都話好正 {:1_218:}
但問完價錢之後個個都有d奇異架目光  :(
難道我架響金錢上架標準, 經已同一般人有著好大架差異 .... .踏上合金玩具架不歸路!? :!
呢隻真係唔平, 我玩開都覺得貴, 更何況唔玩開既同事朋友

不過佢地會lunch食一百蚊一碗既日本拉面, 買對千幾蚊既波鞋, 5,6 千蚊追電話, 打麻雀一舖上落千幾, 買個包包幾皮野, 一年去多次旅行..................... :he:

幾千蚊買iphone是潮流, 幾百元買玩具是宅男 :shy:
希望有機會出返七劍parts甚至出埋第八把GN劍Ⅱ光炮型
呢隻真係唔平, 我玩開都覺得貴, 更何況唔玩開既同事朋友

不過佢地會lunch食一百蚊一碗既日本拉面, 買對千 ...
good886 發表於 30-8-2013 12:43 PM

:34::34::34: 講出大部分TD版友既心聲
回復  yugi

只係覺得佢可以為比左錢既客人都可以做多小小矣...之前打仗又咁積極..即係佢本身份人唔 ...
老文 發表於 29-8-2013 09:48 AM

係,果D高姿態就咁積極,完全好似某"首長"...

佢話廿幾號send 過SMS
OK,我當時係日本,收唔到當正常
跟住又話30號個SMS有問題,再SEND多次
果日返左香港啦,不過都係唔見有
尋晚先醒起隻野,上去FB望,先見到一段細到咩既POST大約講
今日放工先得閒去攞...

回復 719# chlycab

你話我小氣都係咁話..我覺得佢確實做得麻麻(結果係從頭到尾都無收到sms),仲係要自己跟晒佢fb資料再從td同好得知..估計到佢有貨攞..幾咁有趣..:78: 隻vf-27返貨佢都特登開個fb post一次la....
希望有機會出返七劍parts甚至出埋第八把GN劍Ⅱ光炮型
Unclecheong 發表於 1-9-2013 03:13 PM

我都希望{:1_222:}  笨大錢你拎去, 比武器set我{:1_220:}