Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

師兄
你幾點收到電話?
高機動型黑百合 發表於 27-8-2013 22:39

三點左右~~~

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 1&extra=#pid7051157
報告!
有冇人同我一樣喺灣仔孤扭訂, 知道幾時有啊?:help:
我有兩盒,一盒自玩一盒放唔可以嗎?何謂奪人所好??偷左你野??你開新acc講e d野我覺得你都係小心 ...
kevin629 發表於 27-8-2013 05:17 PM

老實講,你咁樣低買高賣確實同搶、偷無分別。我係擺明睇你唔順眼,我睇返個post,你當時被人踢爆仲好意思死雞撐飯蓋,實在令人反感。
仲有呀,你係有本事既話就唔好在拍賣托價,鬼鬼祟祟偷蕃薯,你當人傻架?賺埋哂啲污糟錢!!
三點左右~~~
ZZ-Gundam 發表於 27-8-2013 11:36 PM

thx
我明日whatsapp問下先.:78:

請問各位師兄,  大家會收貨時開箱check貨嗎?  (我響頑X訂的)
若果sad左 (左左劍, 頭歪之類) 可以即時換個盒?

禁大個仔第一次買禁貴架玩具:no:
請問各位師兄,  大家會收貨時開箱check貨嗎?  (我響頑X訂的)
若果sad左 (左左劍, 頭歪之類) 可以即時換個盒 ...
j-man 發表於 28-8-2013 11:05

一般店會同你講明先比錢後CHECK件,CHECK件亦只會喺欠件、錯件或爛件先可以換,如果係小花痕一般係唔換既,換比你係人情
若果sad左 (左左劍, 頭歪之類) 可以即時換個盒 ...
j-man 發表於 28-8-2013 11:05 AM

琴日去頑仔拎,即場開盒check有問題先可即時換,當然係爛件缺件,錯件就唔知,如果番屋企先開,佢就話只可以幫你寄日本度搞,我個隻都冇事。。。靚靚仔仔
回復 685# kevin629

歪面/身傾斜 算唔算壞件呢?? {:1_215:}
希望唔好中sad啦..........今次好似多左sad咁wor........:42:
希望唔好中sad啦..........今次好似多左sad咁wor........
ray文 發表於 28-8-2013 12:52 PM

望呀陳總不好咁黑心{:1_225:}   
我拿個時, 佢即時入袋, 我話開盒CHECK 佢先開盒, 最後無咩事OK收貨.

原來呢批有咁多問題..............SO SAD!!:80:

琴日去頑仔拎,即場開盒check有問題先可即時換,當然係爛件缺件,錯件就唔知,如果番屋企先開,佢 ...
kevin629 發表於 28-8-2013 12:32 PM
有冇師兄知精粉有冇得check??THX!
看各位師兄都開始拿到了~
台灣連個影都沒看到~{:1_201:}
望呀陳總不好咁黑心
高機動型黑百合 發表於 28-8-2013 01:24 PM

佢有邊次唔黑心架................:38: