Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

回復  BigOil

對家禮拜頭見到仲有
chinam 發表於 7-6-2013 07:37 PM

頭先經過對家,full paid平魚平,但full paid驚唔驚呀?
頭先經過對家,full paid平魚平,但full paid驚唔驚呀?
BigOil 發表於 7-6-2013 08:16 PM

呢個比唔到建議你,姜太公釣魚~
我只能講我自己FULL PAID係對家訂左~
呢個比唔到建議你,姜太公釣魚~
我只能講我自己FULL PAID係對家訂左~
chinam 發表於 7-6-2013 08:22 PM

哎∼都係等睇相算!成袋單要找數{:1_224:}
哎∼都係等睇相算!成袋單要找數
BigOil 發表於 7-6-2013 08:33 PM

到時現貨可能平D呢~留D錢係自己到都好呀~:73:
到時現貨可能平D呢~留D錢係自己到都好呀~
chinam 發表於 7-6-2013 08:37 PM

lee隻唔係魂shop限定? 現貨點會平d?!
lee隻唔係魂shop限定? 現貨點會平d?!
BigOil 發表於 7-6-2013 08:49 PM

暈Shop多數無正價現貨:54:
暈Shop多數無正價現貨
sabaoth 發表於 7-6-2013 08:53 PM

係喎:@唔記得添,唔好意思呀~:64:
請於2013年6月9日11:59pm前預訂
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1000000455/?TOP_B0=
請於2013年6月9日11:59pm前預訂
ZeroCool 發表於 7-6-2013 09:56 PM

Thx. Ching!
想問下係咪連隻藍色都改埋?定只係打燈問題?
回復 552# 玩魅

無打灯成份,依隻講到明D色襯返exia
訂左都死下半年已失血過多:70:
想問吓各位師兄, 註册魂web(HK)入手提電話號碼時,佢單了句"Please specify Phone Number 1.", 何解
想問各位ching呢隻 00 raiser 可唔可以放返在之前隻MB 7 sword到合體呢?  感激回答!
回復 556# 聰聰

i think is ok