Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

HK魂shop仲有得訂架,不過價錢好貴{:1_198:},近十算!!{:1_225:}
too expensive, must resist...
回復 483# gundammsz010

仲話貴,你買依隻既錢連一隻淨7劍依家都買吾到
回復  gundammsz010

b855506 發表於 25-5-2013 12:20 PM

Gave up on 7 Swords log ago since its price is just crazy high.
回復  gundammsz010

b855506 發表於 25-5-2013 12:20 PM

可能勉強買到把大劍 {:1_240:}
焗你有七劍的都要買多隻
老文 發表於 22-5-2013 08:12 PM

希望笨大再版埋修正後o既七劍{:1_221:}
回復 487# Unclecheong

笨大只希望你地比錢佢洗...所以再出改版機會唔細...hoho:34:
回復  Unclecheong

笨大只希望你地比錢佢洗...所以再出改版機會唔細...hoho
老文 發表於 27-5-2013 01:40 PM

我想笨大出 7S+G 武器set渣~!!! 最好有埋MG個d 特效啦  {:1_220:}
回復 487# Unclecheong

7剑parts有咩好renew,係得把剑重,吾通想變做紙紮既:x
回復 490# b855506

我意思係再版修正後o既 00 Gundam body 再加七劍parts
仲有排等{:1_237:}……
stonekeung01 發表於 3-6-2013 04:33 PM

快啲出啦………………………:$
打機打住等佢出,今年要買既玩具真係多,係個好充實既一年:)
快啲出啦………………………
ray文 發表於 3/6/2013 06:34 PM

入咗幾多箱呀? Ray文兄:73: