Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

HK魂shop出呢d價可能係包保養加送埋上門吧...
老文 發表於 12-4-2013 03:47 PM

老文兄,我上次隻霸王大系裙甲位挑起左一忽
未開盒已經見到,係佢FB講,又要我EMAIL又物
最終我自己搞掂佢算...數
到隻MB FREEDOM COATING,個盾又係送條毛俾我
佢依家個價重"咁靚",我都係唔會係佢度訂
哩位大大似玩野多
felixchi 發表於 12-4-2013 05:18 PM

師兄,賊船唔收AE,我想用AE卡儲分有幾玩野呢?
師兄,賊船唔收AE,我想用AE卡儲分有幾玩野呢?
keio647 發表於 12-4-2013 06:02 PM

1. 間間舖哩隻都要cash全訂
2. Creditcard 有1%charge, 你重要AE3%
3. 以舖計1700係最平(精品低過但cut左), 你重要under 1700, 甘都係唔玩野???
1. 間間舖哩隻都要cash全訂
2. Creditcard 有1%charge, 你重要AE3%
3. 以舖計1700係最平, 你重要unde ...
felixchi 發表於 12-4-2013 06:16 PM

Good point!! 又要平,又要用信用咭? 等Groupon團購吧,佢收paypal!!
Good point!! 又要平,又要用信用咭? 等Groupon團購吧,佢收paypal!!
Henry 發表於 12-4-2013 06:19 PM

Paypal also has charges....
去NY有得訂,但貴千幾¥,同加運費和要用Paypal。
HK
stonekeung01 發表於 12-4-2013 02:53 PM

・00 Gundam main body
 ・Exchangeable hand left/right x 4 types
 ・GN Sword II x 2
 ・GN Sword III
 ・GN Sword combination parts
 ・GN Beam Saber x 2
 ・Beam Blade x 2
 ・Mobile GN particle storage tank x 2
 ・Mobile GN Drive x 2
 ・0 Raiser main body
 ・Replaceable canopy
 ・Side Binder x 2
 ・GN Shield x 2
 ・1 set of Display Stand (00 Gundam)
 ・1 set of Display Stand (0 Raiser)

想問下呢個spec係咪即係有七劍?
回復 367# H.X.
七劍喺00 seven sword 嘅獨家裝備:$
仲貴過水貨,無膠野呀麻,玩具唔係電器,無保養架。
回復 367# H.X.

沒七劍..........要七劍 只能等再版,七劍是一般販售、再版率很高,
反而是這一組錯過了.....就買不到了
魂商店的東西很少甚至沒有再版過
吾係呀,我見當年TD好多人等Hk開訂,仲以為平好多添
:57:畀多兩魚買魂shop行貨好似好D呢{:1_197:}如果有問題係咪有得換?:64:
回復 361# chlycab
同情..亦覺得HK魂SHOP好不足..明明可以做好自己市場同品牌都懶理:67:
香港魂SHOP又遲推出個價又太冇競爭力:38:要訂嘅FANS都喺出面訂哂啦{:1_204:}
而家出面仲有冇邊到有得訂,開頭諗住睇HK 魂個邊,而家可以無視佢