Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

如果講魔鬼,Ray文兄一定係教主

我差d入左隻MB Exia

quote]td好多魔鬼呀..............
...
馬仔 發表於 28-3-2013 09:11 PM

邊有呀馬兄……………冤枉呀……
我就係睇咗Ray文兄個貼入咗隻Exia   ,仲訂咗MB 00..........
ktnc 發表於 28-3-2013 09:37 PM

乜原來我咁大影響力咩……hehe
我都係咁話不過仲有啲教宗未出手睇埋佢地果啲post你真係把持唔住架
FRAK 發表於 28-3-2013 09:47 PM

人人毒我,我毒人人……哈哈

RE: 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新 Marking Ver.(官圖P1)

人人毒我,我毒人人……哈哈
ray文 發表於 29-3-2013 08:41 PM

Ray文兄真係d post 真係好毒:x
Ray文兄真係d post 真係好毒
kahn111222 發表於 29-3-2013 09:06 PM

但我都仲未毒到你買……^^
但我都仲未毒到你買……^^
ray文 發表於 30-3-2013 08:19 PM

RAY文兄 , 你已毒左我, 只不過我等亞版:79:
RAY文兄 , 你已毒左我, 只不過我等亞版
kahn111222 發表於 3-4-2013 10:10 AM

good jod...............{:1_220:} exia正野嚟呀~
好奇一問,點解今次香港魂限唔開訂?
any reliable shop to preorder? first time to pre order, Can ching share?
回復 339# Jordan18

菇煮、蒸粉、老童、國寶∼
我之前有幫襯過佢地訂野,都無問題∼
:78:
太耐冇上黎兼冇買玩具, 睇黎呢隻要出手了  
請問師兄們呢隻00Raiser要幾多魚呀?  thx thx  :64:

btw, GFFMC系係咪已經摺左?
頭先去信和蒸粉唸住訂,點先佢話截左,facebook又話15號先截。
結果去左隔離菇煮訂。
呢隻魂shop, 其實一般不會提早截........

HK

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1000000455?TOP_B
HK
stonekeung01 發表於 12-4-2013 02:53 PM

日版都唔駛1800,揾鬼訂:45: