Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

但今時今日$1000都俾多!
我有7劍唔好俾多$500多隻00 gundam本體擺晒兩個mode出o黎唔好?!
炒價仙人 發表於 24-3-2013 05:18 PM

咪就係囉, 原價才六七魚.......況且宜家.........{:1_214:}
咪就係囉, 原價才六七魚.......況且宜家.........
ray文 發表於 24-3-2013 05:23 PM

:34:

不過你都係訂咗woo:he:ray兄
Ching, new to this forum, and would someone be kind enough to tell me how to order it in 香港魂shop? I didn't see a shopping index. Thanks.
香港魂shop末開訂的...
意料中事呢............
ray文 發表於 24-3-2013 05:09 PM

阿虎好多飛機恐慌性拋售...
有冇諗過下隻想出乜?
不如出埋00 QAN[T]啦!{:1_208:}
亂估:
暈限 Exia R2 / 雪崩 + 仿七劍 marking
通販 00 QAN[T] Full Saber
暈限 00 QAN[T] quantum burst
想出 Zeta, 獨角獸, hi nu, 00Q,
香港魂shop末開訂的...
c.ryo 發表於 24-3-2013 06:58 PM

會不會香港有假魂shop, Bandai 暗中叫孤仔米青開訂, 其實係行貨呢.
我就覺得香港魂shop唔會開訂la~益左自己日本友先ma, 睇下仲有無貨俾其他區
回復  vincent110

七劍是一般販售 再版機會很大,

反而是這隻00改Marking、改色又是魂限定的
以後 ...
til520102 發表於 24-3-2013 05:12 PM

魂限定的意思只是"只限魂SHOP,並限時受注(訂貨)",並不是限定版
所以不會沒有貨,係睇魂SHOP定幾算
因為如果9、10算,情願街貨,因為起碼有得CHECK,即換
魂SHOP就等貨到,有問題又要EMAIL等等麻煩野
Ching, new to this forum, and would someone be kind enough to tell me how to order it in 香港魂shop? ...
Jordan18 發表於 24-3-2013 06:53 PM

香港魂SHOP未開訂
上次MB FREEDOM COATING領過野(一條長毛係個盾度):*{:1_213:}
呢類成品野,今次都係奀皮仔、孤獨仔訂好過
香港魂SHOP未開訂
上次MB FREEDOM COATING領過野(一條長毛係個盾度)
呢類成品野,今次都係 ...
chlycab 發表於 25-3-2013 12:35 PM

好一於放工去訂晒保衛者同呢隻
我就覺得香港魂shop唔會開訂la~益左自己日本友先ma, 睇下仲有無貨俾其他區
ballj 發表於 25-3-2013 09:37 AM

魂shop 受注生產,基本上係唔會賣哂既...

除左掉轉係會場限定賣唔哂拎上魂shop果d先會
ballj 發表於 25-3-2013 09:37 AM

會啦,因為日本魂shop既備註有講"海外販賣予定"