Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

d圖真係正爆呀............越嚟越想訂多隻............{:1_221:}

刚刚入了人生第一只高达
现在看了这个OO 又很想订
d圖真係正爆呀............越嚟越想訂多隻............
ray文 發表於 23-4-2013 02:34 PM

打孖上啦文兄:p睇怕你都按耐不住了:^
當初身痕訂兩隻一玩一儲, 見到D圖就覺得冇決定錯。{:2_264:}
打孖上啦文兄睇怕你都按耐不住了
FRAK 發表於 23-4-2013 04:43 PM

連你都嚟...........{:1_214:}我有七劍喇........加埋呢隻同飛機已好滿足~{:1_220:}
我訂咗兩隻00:love:
請問 (GN盾×2) 是今次魂店獨有或之前跟OO raiser 出呢?
回復 412# Basaka

之前對盾係跟o raiser,7劍無架
今次好似好超值咯~~~ 跟埋飞机~~~
有無人發現近來笨大既官圖有部分會刻意改圖?
(就以近來既MB EXIA同呢隻00R為例)
,風唔講改色同抹水口,笨大會刻意誇大機體既比例以滿足構圖同畫面
但係張圖就完全失去表現玩具本來面目既用處
雖然已注明只供參考
對於需預定既玩具(由其係十五十六中既買家)望住真係會好影響心情
小弟認為此風不可長啊...:67:
頭像被屏蔽
GN condenser 內啲Marking靚咗{:1_197:}
大件事,冇訂到,怕又好似七劍咁.......

點算好呀 希望唔好抄到好似七劍咁貴啦
kenneth000 發表於 23-4-2013 10:54 PM

仲有得訂喎.....
d圖真係正爆呀............越嚟越想訂多隻............
ray文 發表於 23-4-2013 02:34 PM

文兄
去馬2隻la:75:
Already have seven swords. This one is still must have. {:1_203:}