Toysdaily 玩具日報

查看: 28002|回復: 28

[玩具攝影] YAMATO女武神VF-1A (一條輝 機)

YAMATO 1/60 完全變型

MACROSS [do you remember love?]

VALKVRIE VF-1A Hikaru Ichijo專用機

Battroid Mode

Gerwalk Mode

Fighter Mode

因為早前有店做特價,我終於有機會接觸這系列

但最想要的其實是電影版VF-1S 一條/麥斯

不個現在咁平入到VF-1A,都滿足的

外型先決,3modelikeFighter>Gerwalk>Battroid

變型結構實淨,唔算複雜,但要小心,驚玩爛

ps: 電影版[Macross
可還記起]是一套勁正的動畫電影,我有隻vcd,咁多年來睇過都差不多10,正到想買多隻blu-ray收藏

YAMATO出品已經變絕版,真令人懷念
一個時代嘅終結。

一定要留言支持!

:$
YAMATO 1/60 完全變型MACROSS [do you remember love?]VALKVRIE VF-1A Hikaru Ichijo專用機

Battroid  ...
AJ 發表於 12-3-2013 01:24 PM

請問幾錢, 狂哪買? Thks. 有冇想買裝甲及寶貝鴨?
請問幾錢, 狂哪買? Thks. 有冇想買裝甲及寶貝鴨?
lk_yau 發表於 12-3-2013 14:08

D 裝甲我就唔中
Thanks C-Hing for your PM. Yuen Long too far away lu. I bought a 1:48 several years ago, haha.
師兄呢隻有冇爆肩位 ?
影完入盒前都冇事 (我係師弟:shy:)
頭像被屏蔽
樓主呀,喱架菜機係咪玩得好過癮呀??:p
nice photos of a nice toy.  support.
影完入盒前都冇事 (我係師弟)
AJ 發表於 12-3-2013 03:48 PM

我仲未買1a ga...所以你係師兄,我係師弟.:he: 搵日去元朗睇睇先.
支持分享!! :77::77:
我都最鐘意可有記起愛電影板,真係好似戰爭甘,死左就係死左,唔似某高達動畫甘,成部機爆曬,插爆埋駕駛倉都係重傷,係太空爆到頭盔都飛埋出黎亦只係失憶
最尾明美一路唱可有記起愛,一條輝一路飛入去打最後大佬真係正到冇朋友!睇幾多次都唔厭!
要買全變型超時空 YAMATO真係首選!

PS.純個人感覺,唔係賣廣告。
呢架系爆肩的代表作,爆肩的專用型號