Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: AJ

[玩具攝影] YAMATO女武神VF-1A (一條輝 機)

呢架系爆肩的代表作,爆肩的專用型號
金魚光1 發表於 13-3-2013 02:30 AM

乜y記的唔係好過b記的好多嫁咩? 原來y記的會爆肩?! 仲諗住入一隻添
呢架系爆肩的代表作,爆肩的專用型號
金魚光1 發表於 13-3-2013 02:30 AM

唔只,我兩套vf-1s boxset變第一次即裂..........................
回復 15# 金魚光1

師兄,係咪所有yamato vf-1系都係好容易爆肩的?30周年版都係?{:1_236:}
回復 18# 蚩尤邪神

由於材料的改進,  30週年的一般都唔會爆肩的
小弟都係原祖 Macross 粉絲, 電視版 DVD、可有記起愛嘅 DVD 同 Blu-ray 小弟都冇錯過。樓主都快啲去入返隻 Blu-ray 啦!

玩具方面小弟則獨愛電視版一條輝專用 VF-1J, 慶幸早年低價入手。Yamato 結業小弟真係覺得好可惜, 會更珍惜已成絕唱嘅產品。
小弟都係原祖 Macross 粉絲, 電視版 DVD、可有記起愛嘅 DVD 同 Blu-ray 小弟都冇錯過。樓主都快&#218 ...
Englishman 發表於 19-3-2013 09:20

可有記起愛 Blu-ray ,請問出了幾耐? 等我星期5出mk睇下先
可有記起愛 Blu-ray ,請問出了幾耐? 等我星期5出mk睇下先
AJ 發表於 19-3-2013 09:30 AM

舊年出嘅, 以下圖片為限定版:

隻電影 blu-ray 內含 PS3 遊戲, 但遊戲質素一般, 不值一提...。

[quote]舊年出

咁請問有中文字幕嗎? And 有冇正版blu ray movie不連game版本?
沒有中文字幕的{:1_198:}
師兄,入一隻係唔夠GA,起碼整多兩隻馬仔俾佢嘛:p:D
咁請問有中文字幕嗎? And 有冇正版blu ray movie不連game版本?
AJ 發表於 19-3-2013 10:46 AM

電影冇字幕, 亦冇出淨 blu-ray 電影, 其實。
電影冇字幕, 亦冇出淨 blu-ray 電影, 其實。
Englishman 發表於 21-3-2013 15:39

Yeah 唔駛買!
(等下吧,相信會有中文字版)
Blu ray version is not so good because some scenes are censored / cut and the picture quality is not uniform, some scene "HD" clear, some scene grainy and blur
nice one!
Thank you for sharing