Toysdaily 玩具日報

查看: 8810|回復: 40

[個人收藏] 蒼之女武神 VF 25G

機體資料:
VF 25G 長距離狙擊型, 頭部與A型相同, 因狙擊精密度需求而採用單眼式長距離高精準監視器,因此頭部機槍撤銷1門,
配備SSL-9B Dragunov, 駕駛員為米海爾·布朗.

Tv版中算悲劇角色一名, 先是姊姊身亡,24話為救愛人而不幸死亡.
本機即使在movie 也沒有很重的戲分, 須然駕駛員避免死亡,但機體卻遭多次重創.

話須如此,此機在小弟心目中卻是充滿了英雄味, 小弟更覺得此角色為macross f 生色不少!
好吧...太多廢話, 上圖吧!

Fighter mode:

Semi gerwalk mode:

Gerwalk mode:

Battroid mode:

Thx for watching=]

正呀.........好可惜支槍d膠倒得唔好,起哂暗紋....{:1_206:}噴吓油應該遮掩到。
做哩架機位機司真係可歌可泣{:1_207:}, 大大就快啲訂埋套PART喇! {:1_235:}
相正, 玩具正, 但大大間海景屋仲正 !!!
very nice, but cannot afford too many toys{:1_222:}
正呀.........好可惜支槍d膠倒得唔好,起哂暗紋....噴吓油應該遮掩到。
numan123 發表於 28-6-2013 11:17 AM

我都覺得支槍係敗筆之處.....
做哩架機位機司真係可歌可泣, 大大就快啲訂埋套PART喇!
可變戰士 發表於 28-6-2013 11:25 AM

super parts暫不考慮.......... armoured會即入haha
相正, 玩具正, 但大大間海景屋仲正 !!!
Mcgarden 發表於 28-6-2013 11:29 AM

大大過獎了=]
very nice, but cannot afford too many toys
whitedol 發表於 28-6-2013 11:32 AM

thx for supporting=]{:1_197:}
super parts暫不考慮.......... armoured會即入haha
dr.jr 發表於 28/6/2013 12:51 PM

25G armoured Part會出嗎? {:1_215:}
25G armoured Part會出嗎?
可變戰士 發表於 28-6-2013 01:01 PM

我想...但可能性不大....
我想...但可能性不大....
dr.jr 發表於 28/6/2013 01:06 PM

未必嘅! 不過25G趴喺度又正係幾型. :!
好靚, 其實我覺得藍色比主角白機仲型!
我覺得佢出完十月Super part後就跟住出。
未必嘅! 不過25G趴喺度又正係幾型.
可變戰士 發表於 28-6-2013 01:11 PM

型到振............:63: