Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 腹凸巨人..手機壞眼相

其實唔係好明這個轉動機關的作用,不過要拆手部機,拆得多好易斷那些幼膠條呢..{:1_240:}

幸好上次特價未買,肥趣近期有特價仍是未買,因為度過都係覺得貴..{:1_195:}今日去到FL竟然見到平過上次的再特價..唔知再有無再再特價都買0左先..
近期無乜新食玩想買,雖然見到在場有套戒指糖幪面人形公仔食玩,但始終唔吸引...{:1_201:}
回復 1# hompage

Nice sharing, thanks
平! 正
但月尾, 無貨{:1_198:}
回復 3# CKLEE3676

無貨???{:1_215:}
請問幾個型態也是完全變形嗎? THX~~
回復 5# cliffordchan107

福特,車仔算係0既..飛機要拆手轉位裝番上身變形... {:1_197:}
回復  cliffordchan107

福特,車仔算係0既..飛機要拆手轉位裝番上身變形...
hompage 發表於 1-3-2013 02:23 PM

福特唔洗大拆件都心足了, 剛見到某FB做特價, 希望放工還見到, THANKS~~

回復 7# cliffordchan107

福特的所謂變形真的很簡單,扭手扭腳而已....
之前個價真的買唔口落手..其實都唔使分三盒..砌好拆番大件,一個盒都裝得晒..:72:
回復 4# hompage

無貨! 銀包無錢
回復 9# CKLEE3676

不過這個價已經是唔太天價的半價..本人都無乜貨都要入番套..唔知清晒會唔會再有這個價..否則入兩套..{:1_227:}