Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 無責任評 SR GunBuster

哩個系列最成功既一個地方就係將鏍絲位完全收埋。。。
上一隻天元已經做唔到。。。
睇黎笨大又想走番 ...
sundaydriver 發表於 17-2-2013 10:04 AM

件野無問題就係ge,如果關節過鬆或緊想拆出來整都變左唔得:o
件野無問題就係ge,如果關節過鬆或緊想拆出來整都變左唔得
yugi 發表於 18-2-2013 11:46 AM

哩個確係問題。。。:67:
我隻魔法戰隊就係咁。。。
隻左腳踠個金屬關節扭唔倒,右邊又無問題。。。
當想拆開果時就發覺無從入手。。。
除非成隻拆爛佢。。。係爛。。。唔係散。。。
最後原封不動。。。

不過咁既設計响觀感上確係唔錯!!!:71:
哩個確係問題。。。
...
sundaydriver 發表於 18-2-2013 12:03 PM

我未買過sr的, 本想入魔法或大獸神作為第一隻sr, 不過聽你咁講,
可能買大獸神會保險d~~
我未買過sr的, 本想入魔法或大獸神作為第一隻sr, 不過聽你咁講,
cliffordchan107 發表於 18-2-2013 01:17 PM

整體黎講確係大獸神正d!!:71:
不過魔法就外形正!但係如果鍾意玩武器既話,都係特搜好!!
整體黎講確係大獸神正d!!
不過魔法就外形正!但係如果鍾意玩武器既話,都係特搜好!!
sundaydriver 發表於 18-2-2013 01:20 PM

我都有諗過第一隻sr都係咁多隻戰隊中揀一隻, 始終過往有外型和可動的戰隊機械人選擇唔多, 買過一款美版戰隊的可動figure, 造型好好, 可惜可動還是差太遠,
暫時sr是唯一之選呢~~
我都有諗過第一隻sr都係咁多隻戰隊中揀一隻, 始終過往有外型和可動的戰隊機械人選擇唔多, 買過一 ...
cliffordchan107 發表於 18-2-2013 01:23 PM

我都係咁諗!!:71:
不過我都只係買左魔法、特搜同大獸神!!
可惜好似無以為繼。。。:67:
之前公佈過既轟轟好似無晒影。。。
我都係咁諗!!
不過我都只係買左魔法、特搜同大獸神!!
可惜好似無以為繼。。。
之前公 ...
sundaydriver 發表於 18-2-2013 01:26 PM

不過我相信應該有唔少fans的, 過往好多戰隊機械人, 未計二號機械人或其他超大合體都有排出, 如果唔洗俾合體限制其實都好易出到的,

不過有一樣要取捨的, 就是造型要復古經典, 還是新派美型? 有時我覺得sr過往咁多款經典機械人, 都有這個難題, 就算同是戰隊, 風格有時不一.

好像off了warxv大大的topic, 不過post這類經典機械人, 有時也有這樣的疑問...
回復 37# cliffordchan107

聽你講要買sr好耐架拿wor...原來仲未入手...買隻真魔神萬能俠la...好野來架:71:
回復  cliffordchan107

聽你講要買sr好耐架拿wor...原來仲未入手...買隻真魔神萬能俠la...好野來 ...
老文 發表於 18-2-2013 01:57 PM

有幾次出去想買時, 結果又買咗其他特價野...
希望頑仔店入面個兩隻殘盒特價魔法同大獸神仲係度~~
回復 39# cliffordchan107

魔法太唔似原本果隻,個人覺得佢玩大左..而大獸神係靚的但我覺得知名度又唔夠萬能俠高.只有真魔神再配武器set就最正<---個人偏心意見:64:
回復  cliffordchan107

魔法太唔似原本果隻,個人覺得佢玩大左..而大獸神係靚的但我覺得知名度又唔 ...
老文 發表於 18-2-2013 02:06 PM

好, 等我今晚再吸多多萬能俠毒先~~
有幾次出去想買時, 結果又買&#21655;其他特價野...
希望頑仔店入面個兩隻殘盒特價魔法同大獸神仲 ...
cliffordchan107 發表於 18-2-2013 02:01 PM

我見隻大獸神也苦仲有。。。:67:
係喎。。。又話買TF??!
我都有諗過第一隻sr都係咁多隻戰隊中揀一隻, 始終過往有外型和可動的戰隊機械人選擇唔多, 買過一 ...
cliffordchan107 發表於 18-2-2013 01:23 PM

快d入坑啦!我入sr 合金都係被戰隊昆左入黎!
個人覺得魔法最型!特搜夠重手
cliffordchan107 發表於 18-2-2013 01:17 PM

其實我就係想拆大獸神:66: ,手腳都過緊現在好像不可動玩具咁:44:
哩個確係問題。。。
...
sundaydriver 發表於 18-2-2013 12:03 PM

我過年前執屋,拎隻勇者王保羅霍特出o黎一睇,佢右肩o係盒內自動斷開。
隻o野我只玩過一次o乍~~~~~~~~~~~